۱۷ دی ۱۳۹۳، ۸:۳۱

مقصودلو:

کردستان استان اول كشور برای استعداد یابی در رشته کبدی است

کردستان استان اول كشور برای استعداد یابی در رشته کبدی است

سنندج - رئیس فدراسیون کبدی گفت: کردستان سابقه ای دیرينه در رشته کبدی دارد و یکی از استانهایی است که به عنوان پایلوت و نمونه برای استعداد یابی در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار،   محمد رضا مقصودلو شامگاه سه شنبه در مجمع انتخاباتي هئیت کبدی استان کردستان اظهار داشت: کردستان باید در رشته ورزشي كبدي به جایگاه واقعی خود برسد و در عرصه های ملی و بین المللی بدرخشد.

وی افزود: سال های نه چندان دور کردستان یکی از تیم های بود که در رشته کبدی به خصوص در آسیا حرفی برای گفتن داشت و در تیم ملی همیشه چند کردستانی حضور داشتند.

رئیس فدراسیون کبدی بیان کرد: رشته کبدی یکی از رشته های قهرمانی است و انتظار می رود که کردستان نگاهی قهرمانی و بین المللی را به این رشته داشته باشد.

مقصودلو یادآور شد: باید برنامه‌ ریزی‌ ها در این ورزش به گونه‌ ای باشد که هدف قهرمانی در صحنه‌ های بین‌ المللی فراهم شود.

وی ادامه داد: از نظر نیروی انسانی با کمبود مواجه نیستیم و کار در بحث قهرمانی مشکل است اما با برنامه ‌ریزی‌ های وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، باید نهایت فعالیت را برای رقابت‌ های آسیایی 2018 اندونزی داشته باشیم.

رئیس فدراسیون کبدی گفت: در بخش مردان فاصله تیم ایران با قهرمان جهان در حد یکی دو امتیاز است و متاسفانه این فاصله در بخش بانوان 10 امتیاز است.

مقصودلو اظهار داشت: کردستان باید به گونه ‌ای در این ورزش کار کند که کمبود های تیم ملی در قسمت زنان را جبران کند.

وی افزود: انتظار می رود برای مسابقات پیش رو تیم کبدی به خصوص در بخش بانوان باید حداقل سه ورزشکار زن را به تیم ملی اعزام کند.

رئیس فدراسیون کبدی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در حال حاضر سه هزار و 680 کبدی‌ باز بیمه شده در سطح کشور فعالیت دارند.

مقصودلو یادآور شد: فدراسیون با تمام توان از هئیت کبدی استان حمایت می کند تا دوباره احیا شود و به جایگاه واقعی خود برگردد.

در اين انتخابات رفيق رضاقلي تنها كانديداي مجمع توانست با كسب 14 راي ماخوذه به عنوان رئيس هيئت كبدي كردستان انتخاب شود.

کد خبر 2459714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha