پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۴۹

توسط کمیته امداد استان صورت گرفت:

برگزاری نشست دانشجویان مددجوی کلیبر/ پرداخت تسهیلات به ۲۴۶ خانوار مرند

برگزاری نشست دانشجویان مددجوی کلیبر/ پرداخت تسهیلات به ۲۴۶ خانوار مرند

تبریز – مدیركميته امداد امام خمینی (ره) کلیبر گفت: نشست علمی و تخصصی دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان با محوریت خانواده و سبک زندگی دینی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر علیپور فرد سه شنبه در حاشیه نخستین نشست تخصصی و علمی دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد کلیبر اظهار داشت: این نشست با حضور بیش از ۴۴ نفر و با محوریت خانواده و سبک زندگی دینی، مقاله نویسی و پیشگیری از اعتیاد برگزار شد.

وی با اشاره به جایگاه و وظایف قشر دانشجو در شکوفایی کشور در عرضه دانش و حفظ مقدسات اسلامی تصریح کرد: دوران جوانی بنا به فرموده رهبری فرصت مناسبی برای تهذیب نفس و انس با خدا و آشنایی عمیق با معارف قرآن و اهل بیت (ع) است و دانشجویان درکنار آن باید به تحصیل علم و دانش اهتمام کنند

مدیر کمیته امداد شهرستان کلیبر از اعطای وام قرض الحسنه ۱۰ میلیون ریالی به دانشجویان تحت حمایت این نهاد و قول مساعد مسوولان در این خصوص خبر داد و گفت: این اقدام جهت استفاده از تسهیلات بانکی برای تامین نیازهای ضروری دانشجویان تحت حمایت صورت می گیرد.

۲۴۶ خانوار تحت پوشش کمیته امداد شهرستان مرند تسهیلات قرض الحسنه دریافت کردند

مدیر کمیته امداد شهرستان مرند نیز در گفتگوو با خبرنگاران به پرداخت ۲۴۶ مورد تسهیلات قرضه الحسنه کارگشایی به مددجویان در نه  ماهه امسال اشاره کرد و اظهار داشت: این تسهیلات با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال و با هدف رفع مشکلات درمانی، تعمیر مسکن، پرداخت بدهی و امور معیشتی، فرهنگی و تحصیلی به مددجویان کمیته امداد و اقشار آسیب پذیر پرداخت شده است.

جلیل شجاعی مهر همچنین از پرداخت وام های کارانگیزی و مسکن و خواشتغالی علاوه بر وام های کارگشایی توسط کمیته امداد این شهرستان خبر داد و افزود: این اقدام برای کاهش وابستگی به این نهاد و توانمندسازی مددجویان صورت می گیرد و این افراد علاوه بر برخورداری از اعتبارات امدادی طی قراردادی که با همکاری بانک ملی منعقد می شود، با معرفی این نهاد از اعتبارات قرض الحسنه بانک ملی بهره مند می شوند.   

ارائه خدمات مشاوره ای  برای ۶۲۳ مددجوی کمیته امداد مراغه در ۹ ماهه امسال

مدير کميته امداد امام خميني(ره) شهرستان مراغه نیز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران از مشاوره فردی و گروهی  ۶۲۳ مددجوی تحت پوشش این نهاد در ۹ ماهه نخست سالجاری خبر داد و گفت: ۳۲۶ مورد از این مشاوره‌ ها به صورت فردی و ۲۹۷ مورد به صورت گروهی به مددجویان ارائه شده که هدف از این اقدام، مساعدت معنوی به مددجویان و کمک به اصلاح سبک زندگی آنها در ابعاد مختلف بوده است.

ايوب هاشميان با اشاره به استفاده از مشاوران مجرب و کارآزموده برای ارائه راهنمایی‌های لازم به مددجویان در این مشاوره ها تصریح کرد: ۷۰ مورد از مشاوره ‌های انجام شده در خصوص رفع مشکلات و مسائل تحصیلی مددجویان، ۱۳۱ مورد در زمینه رفع مشکلات خانوادگی و زناشویی، ۸۷ مورد مشاوره شغلی، ۵۱ مورد مشاوره ازدواج، ۸۶ مورد مشاوره تربیت فرزند، ۱۴۳ مورد در زمینه مسائل شخصیتی و ۵۵ مورد نیز مربوط به سایر موضوعات بوده است.

کد خبر 2464083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha