محمدرضا مروارید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: توسعه فعالیتهای آبرسانی در مناطق مختلف استان ایلام با اختصاص اعتبارات لازم باید شتاب بگیرد و هم اکنون پروژه های مختلفی در سطح استان نیز در حال اجراست.
وی بیان داشت: ملکشاهی از شهرستانهای تازه تاسیس استان ایلام است که نیازمند توجه ویژه در بخشهای راه، آب، درمان و ...است.
این مسئول عنوان کرد: در بخش آب، هم اکنون پروژه آبرسانی شهرستان از طریق سد چم گردلان در حال اجراست که این پروژه تا دو سال آینده به بهره برداری می رسد و مشکل آب شهرستان را حل خواهد کرد.
مروارید اظهار داشت: هم اکنون توسعه راه های شهرستان نیز در حل شتاب بخشیدن است و چند پروژه در شهرستان در حال اجراست که قطعا نقش مهمی در توسعه شهرستان دارد.
استاندار ایلام افزود: در بخش ردمان نیز شهرستان نیازمند بیمارستان است که این مهم در دستور کار قرار گرفته و در سالهای آینده شهرستان صاحب بیمارستان می شود و مشکلات مردم کمتر خواهد شد.


نظر شما