پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۷:۱۳

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص):

فاز نخست آزادراه حرم تا حرم امسال بهره برداری می شود

فاز نخست آزادراه حرم تا حرم امسال بهره برداری می شود

مشهد - فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) از بهره برداری مرحله نخست آزادراه حرم حضرت معصومه(س) تا حرم حضرت امام رضا(ع) در بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبادالله عبداللهی روز پنجشنبه در مراسم پایان حفاری بخش جنوبی خط دوم قطار شهری مشهد بیان کرد: اجرای مرحله نخست پروژه حرم تا حرم به طول ۱۵۶ کیلومتر با یک هزار و ۷۰ پل از دو سال گذشته آغاز شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ پروژه در بخش عمران و صنعت کشور توسط این قرارگاه انجام شده است بیان کرد: با بهره برداری از هر یک از این پروژه ها ناامیدی دشمنان نظام بیشتر می شود.

وی با اشار به اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء بسیاری از پروژه های بزرگ و سخت کشور را به سرانجام رسانده است، یادآور شد: در حال حاضر بزرگ ترین پالایشگاه‌های نفتی و گازی توسط مهندسان ایرانی اداره می شود و با بهره برداری از مراحل ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی در دی ماه امسال ضمن تزریق روزانه ۵۲ میلیون متر مکعب گاز به شبکه سراسری امکان صادرات نیز فراهم می شود.

وی با بیان اینکه تحریم های اعمال شده بر علیه جمهوری اسلامی ایران منحصر به چند سال گذشته نیست و سابقه ۳۶ ساله دارد افزود: خوشبختانه با تکیه بر دانش بومی و اراده الهی موفق شدیم تا در این مدت از عهده بسیاری پروژه های بزرگ براییم.

وی همچنین در خصوص راه اندازی قطار سریع السیر اصفهان- قم و تهران -مشهد نیز گفت: بخش نخست اعتبارات این پروژه پرداخت شده و در حال حاضر ۸۵ درصد از عملیات زیرساختی قطعه اول پروژه قطار سریع السیر اصفهان- قم انجام شده است.

کد خبر 2488312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha