پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۳:۱۰

علم مطرح کرد:

تصادفات رانندگی در محور بوشهر - برازجان 70 درصد کاهش یافت

تصادفات رانندگی در محور بوشهر - برازجان 70 درصد کاهش یافت

بوشهر - مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان بوشهر گفت: با نصب دوربین‌های هوشمند کنترل سرعت تصادفات رانندگی در محور بوشهر - برازجان 70 درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید رضا علم صبح جمعه در جمع خبرنگاران با تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر اظهار داشت: تلاش‌های بسیار زیادی به منظور بهبود وضعیت راه‌ها و کنترل بیشتر بر راه‌های استان بوشهر صورت گرفته است.

وی ادامه داد: سیستم‌های هوشمند در راه‌های اصلی استان بوشهر راه‌اندازی شده است که در کاهش سرعت خودروها و کاهش تخلفات و افازیش چشمگیری ایمنی راه‌ها نقش بسیار مهمی داشته است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان بوشهر در ادامه بیان داشت: جاده بوشهر - برازجان با وجود ایکه چهار خطه است ولی در گذشته بیشترین حوادث جاده‌های استان را داشته است ولی با نصب دوربین‌های هوشمند کنترل سرعت شاهد کاهش 70 درصدی تلفات و تصادفات در این جاده هستیم.

وی با بیان اینکه آمار ارائه شده از کاهش تصادفات و سرعت مربوط به 9 ماهه ابتدایی امسال است، تصریح کرد: نصب این دوربین‌ها باعث شده است تا خودروها نیز سرعت خود را کنترل کرده و متوسط سرعت خودروها در این جاده 40 درصد کاهش یابد.

علم ادامه داد: سیستم‌های آنلاین تصویری نیز در برخی نقاط استان نصب شده است که برخی حوادث را به صورت آنلاین می‌توانیم حوادث را رصد کنیم.

وی ادامه داد: اقدامات بسیار خوبی نیز در زمینه حمل و نقل عمومی صورت گرفته است تا مردم با راحتی و سهولت بیشتری بتوانند بلیط خود را تهیه کنند و سوار اتوبوس شوند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان بوشهر افزود: هم اکنون صدور بلیط به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و افراد در روستاها نیز می‌توانند اتوبوس و زمان حرکت و صندلی خود را انتخاب و خریداری کنند.

کد خبر 2488580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha