۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۲۱:۲۹

باقری خبر داد:

پتروشیمی خارک ۵۰ میلیارد ریال برای ساخت مدرسه اختصاص داد

پتروشیمی خارک ۵۰ میلیارد ریال برای ساخت مدرسه اختصاص داد

بوشهر - رئیس شورای اسلامی شهر خارک گفت: پتروشیمی خارک ۵۰ میلیارد ریال برای ساخت مدرسه در این جزیره اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی باقری عصر سه‌شنبه در نشست با مدیرعامل پتروشیمی خارک اظهار داشت: تلاش‌ها و پیگیری‌های بسیار زیادی را به منظور توسعه شهر خارک داشته‌ایم و امیدواریم با همکاری مسئولان به اهداف مورد نظر دست یابیم.

وی از تخصیص اعتبار ۵۰ میلیاردی پتروشیمی برای ساخت مدرسه شهید مطهری در جزیره خارک خبر داد و اضافه کرد: مديرعامل و مجموعه پتروشیمی جزیره خارک همکاری‌های بسیار خوبی در زمینه رفع مشکلات شهری خارک داشته است.

رئیس شورای اسلامی شهر خارک تصریح کرد: امیدواریم با طرح‌های مختلف و با حمایت و همراهی مسئولان و صنایع این جزیره بتوانیم رضایت مردم را کسب کنیم.

مدیرعامل پتروشیمی خارک نیز در این نشست اظهار داشت: پس از حل مشکلات موجود بر سر راه پروژه مانند جانمایی زمین و تعیین کارفرمای پروژه به زودی احداث مدرسه مطهری با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال اجرا خواهد شد.

حسن شاهین با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای اجرای این طرح، افزود: در روزهای آینده آگهی این مناقصه به روزنامه‌های کثیرالانتشار داده خواهد شد.

وی تصریح کرد: مجموعه پتروشیمی تمام تلاش خود را خواهد کرد که تا قبل از پایان سال کلنگ عملیات اجرایی این پروژه به زمین زده شود.

کد خبر 2499968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha