پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۳۴

حجت الاسلام محمودی در گفتگو با مهر:

فرهنگ نباید اسیر بازی های سیاسی شود/ لزوم توجه به رهنمودهای علما

فرهنگ نباید اسیر بازی های سیاسی شود/ لزوم توجه به رهنمودهای علما

تهران-رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان های استان تهران با اشاره به ضرورت توجه به رهنمودها و نظرات مراجع تقلید و علما گفت: فرهنگ نباید اسیر بازی های سیاسی شود

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز حجت الاسلام سید محسن محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ضرورت تلاش و فعالیت بیشتر و هدفمندتر در حوزه فرهنگ اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال جاری را با نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری فرمودند و در ابتدای سال نیز رویکرد نظام اسلامی در حوزه فرهنگ را به مردم و مسئولان یادآور شدند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان های استان تهران افزود: توجه ویژه مقام معظم رهبری به حوزه فرهنگ نشان دهنده دغدغه ایشان در این زمینه است و باید مسئولان و مردم نسبت به سیاست ها و نظرات رهبری در این زمینه توجه بیشتری کنند.

توجه ویژه رهبری به حوزه فرهنگ نشان دهنده دغدغه ایشان است

وی ادامه داد: مراجع عظام تقلید، علما و فعالان فرهنگی برای گسترش فرهنگ بر مبنای آموزه های دینی و اسلامی نظرات متعددی را در طول سالیان گذشته بیان کردند که بسیاری از آنان به فعالیت های دولت های گذشته و کنونی بازمی گردد و باید مدیران کشور به این نظرات و عقائد توجه کنند.

محمودی اضافه کرد: باید توجه داشت که فرهنگ به عنوان زیر بنای هر جامعه نباید اسیر بازی های سیاسی و جناح بندی های مختلف شود بلکه باید بر اساس ارزش ها و آرمان های اسلامی و مبتنی بر آموزه های دینی در یک مسیر و برای رسیدن به یک هدف حرکت کند.

این مسئول یادآور شد: متأسفانه در برخی زمان ها برنامه هایی در سطح کشور انجام می شود که نه تنها یک حرکت فرهنگی محسوب نشده بلکه خود یک ضد فرهنگ به حساب می آید و باید مسئولان امر نسبت به این موضوع توجه بیشتری را داشته باشند.

دشمن با شبکه های ماهواره به دنبال تغییر نگرش نسل جوان است

وی بیان داشت: امروز دشمن با صرف هزینه های میلیاردی و با استفاده از امکانات مختلف تبلیغاتی و رسانه ای تلاش دارد تا در زمینه های فرهنگی، الگوهای کاذب غربی را جایگزین الگوهای ناب اسلامی کند و باید در مقابل این تلاش شبانه روزی با قاطعیت و صلابت عمل کرد.

این مسئول یادآور شد: هم اکنون هزاران شبکه ماهواره ای به جنگ اعتقادات و باورهای نسل جوان و نوجوان کشور آمده است و استکبار و دشمنان انقلاب اسلامی می خواهند بدین وسیله نسل جدید انقلاب را بر اساس الگو و نقشه خود پرورش دهند.

کد خبر 2500918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha