عباسعلی ارجمندی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارندگی شدید پیش بینی بروز حادثه در شهر زاهدان و بخش های اطراف می شد.
وی افزود: در این راستا با بسیج کلیه امکانات مدیریت شهری و امدادی سعی در مدیریت بحران توفان، تندباد و بارش های شدید داشتیم که تا کنون به بهترین شکل این امر مدیریت شد.
فرماندار زاهدان بیان کرد: بر اثر بارندگی شدید در نصرت آباد شب گذشته ۱۲ خانه دچار آبگرفتگی شد که با حضور امدادگران به این افراد اسکان موقت داده شد.
وی افزود: کلیه تیم های امدادی و خدماتی از جمله هلال احمر و راه و شهرسازی در مناطق مختلف استان آماده خدمت رسانی در صورت بروز حادثه هستند.
ارجمندی با اشاره به وزش توفان شدید شن در زاهدان افزود: بر اساس بر آوردهای اولیه از بعد تعداد تا کنون خسارت به ۱۵۰ اصله درخت، ۳۵۰ مورد پارگی شبکه فرعی توزیع برق در زاهدان گزارش شده که گزارش نهایی چه از تعداد حجم و چه از بعد ریالی در آینده ای نزدیک اعلام خواهد شد.
به گزارس خبرنگار مهر، همچنین بر اثر بارش شدید در جنوب استان و طغیان رودخانه های محلی راه های ارتباطی بنت-نیکشهر و دلگان-زهکلوت بسته شده است.
نظر شما