پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۳۴

اکبری‌راد:

۳۳ بازرس عملکرد ستاد تسهیلات سفر در خراسان جنوبی را نظارت می کنند

۳۳ بازرس عملکرد ستاد تسهیلات سفر در خراسان جنوبی را نظارت می کنند

بیرجند- مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۳۳ بازرس بر نحوه عملکرد دستگاه های ستاد تسهیلات سفر نظارت دارند که این امر در راستای صیانت از حقوق شهروندی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر اکبری‌راد ظهر یکشنبه در جلسه کمیته ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات مردمی ستاد تسهیلات سفر خراسان جنوبی اظهار کرد: به منظور ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به مسافران، امسال نیز کمیته ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات مردمی به عنوان یکی از کمیته های ده‌گانه ستاد تسهیلات سفر در استان شروع به کار کرده است.

وی با بیان اینکه خدمات دستگاه های اجرایی عضو ستاد از ۲۵ اسفندماه جاری آغاز و تا ۱۵ فروردین سال آینده نیز ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: در این مدت ۳۳ بازرس بر نحوه عملکرد و خدمات‌رسانی دستگاه ها نظارت خواهند داشت.

به گفته وی در هر شهرستان تعداد سه بازرس کار نظارت بر عملکرد دستگاه ها و رسیدگی به شکایات مردمی را انجام خواهند داد.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تمام اقدامات کمیته های ده گانه ستاد به صیانت از حقوق شهروندی مربوط می شوند، بیان کرد: اگر نظارت بیشتری بر وظایف هر کمیته انجام شود به طور حتم حقوق شهروندی نیز رعایت می شود.

اکبری‌راد با بیان اینکه کار کمیته ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات مردمی قبل از سفر، حین سفر و بعد از سفر ادامه دارد، اظهار داشت: قبل از سفر بازرسان این کمیته باید بازدیدهایی از سطح دستگاه ها انجام دهند و از حدود سه ماه قبل نیز سامانه پیامکی از سوی دولت تعبیه شده که کار اطلاع رسانی ستاد را انجام می دهد.

وی تهیه صندوق پیشنهادات را یکی از برنامه های این کمیته دانست و اضافه کرد: در حال حاضر کشیک اداره کل بازرسی استانداری تنظیم و به فرمانداری ها ابلاغ شده و سامانه صمد نیز همراه با کشیک مسقر می شود.

 مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: در حین سفر نیز فرم ارزیابی از خدمات ارائه شده تنظیم شده تا در محل ایستگاه راهنمایی مسافران توسط مسافران تکمیل شود.

اکبری‌راد بر همکاری و هماهنگی همه دستگاه های اجرایی استان برای رفع نواقص و مشکلات موجود تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه تا تعطیلات نوروزی ۱۳ روز بیشتر باقی‌ نمانده، ضروری است تا با تلاش همگانی کاستی های موجود مرتفع شود.

وی گفت: امیدواریم با همکاری همه دستگاه ها خدمات و بستری برای گذراندن بهترین زمان و مکان برای مسافران ایجاد شود.

راه اندازی دو بازارچه صنایع دستی در طبس

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه کار ساماندهی گردشگری یک حوزه فرابخشی است که نیاز به همکاری و هماهنگی همه بخش ها دارد، افزود: در همین راستا نیاز است تا با تلاش همه دستگاه ها در بخش ترافیک، امنیت، بهداشت و درمان، اسکان مسافران برای مسافران لحظات خوبی را رقم بزنیم.

حسن رمضانی با اشاره به اینکه این استان در مسیر عزیمت مسافران از استان های مرکزی به مشهد قرار دارد، تأکید کرد: اگر مدت اقامت این مسافران در استان بیشتر شود، قطعا تبعات اقتصادی مناسبی برای استان به دنبال داشته و برای معرفی استان در سطح ملی بسیار ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه در برخورد با متخلفان باید قانون با کمترین تبعات اجرا شود، بیان کرد: باید در تعطیلات نورزوی به موضوعات بهداشتی توجه خاصی داشته باشیم چراکه در خاطره مسافران باقی می ماند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی یادآور شد: نظارت‌های دستگاه‌ها باید در این کمیته یکپارچه‌سازی شود.

رمضانی از برپایی نمایشگاه صنایع دستی در باغ رضوان و باغ گلشن شهرستان طبس نیز خبر داد و افزود: در تعطیلات نوروزی جاذبه های استان به صورت گزارش و زیرنویس تلویزیونی به مسافران معرفی می شود.

کد خبر 2513982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha