به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه السومریه، هلال السهلانی عضو کمیته روابط خارجی مجلس عراق گفت: نگرانی آمریکا از افزایش نفوذ ایران در عراق در شرایط کنونی که نیروهای امنیتی و مردمی در حال جنگ هستند بی مورد است به ویژه که آمریکا به راحتی می تواند حضور نیروهای ایرانی در عراق را کشف کند.
وی افزود: تعداد مشاوران نظامی ایران از تعداد انگشتان دست فراتر نمی رود در حالی که ۴۰۰۰ مستشار آمریکایی در عراق حضور دارند.
السهلانی تاکید کرد: نگرانی از افزایش نفوذ ایران در عراق و عدم جدیت در آشتی ملی و عدم بازگشت آوارگان پس از آزادی مناطق آنها بی مورد و شگفت آور است.
وی افزود: ایران اولین کشور کمک کننده به عراق علیه داعش بود و در عراق حضور نظامی ندارد. آمریکا از پیروزی های به دست آمده با ایفاگری نقش از سوی ایران آشفته است.
السهلانی تاکید کرد: افول نقش ائتلاف بین المللی در درگیری ها در جنگ علیه داعش مبهم و سئوال برانگیز است. آشتی ملی که آمریکا از آن دم می زند اولویت اساسی دولت عراق است.


نظر شما