پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

اعلام نتایج رسمی انتخابات کنیست تا بعدازظهر

اعلام نتایج رسمی انتخابات کنیست تا بعدازظهر

کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی نتایج قطعی انتخابات پارلمانی این رژیم را تا بعدازظهر امروز پنج شنبه اعلام می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالم پست، طبق آخرین آماری که از سوی کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی اعلام شده ترکیب کنیست دستخوش تغییرات جزئی شده است. بر اساس نتایج جدید برخی احزاب یک کرسی خود را از دست داده و برخی دیگر کرسی دیگری کسب کرده اند.

از جمله احزابی که شمار کرسی هایشان افزایش یافته می توان به حزب «مرتس» و حزب «اتحاد یهودیت توراتی» اشاره کرد که شمار کرسی هایشان به ترتیب به ۵ و ۶ کرسی رسیده است. این در حالی است که شمار کرسی های ائتلاف اعراب اسرائیلی از ۱۴ کرسی به ۱۳ کرسی کاهش یافته است. نتایج جدید پس از شمارش باقی مانده آرای انتخاباتی اعلام شده است.

بر این اساس حدود ۲۰۰ هزار آرای ماخوذه از پادگان ها، بیماران، زندانیان و پرسنل زندان ها در دور نهایی شمارش آرا، مورد شمارش قرار گرفته است. در همین حال کمیته مرکزی انتخابات اسرائیل اعلام کرد نتایج رسمی انتخابات مذکور تا بعدازظهر امروز پنج شنبه منتشر خواهد شد.

گفتنی است حزب لیکود با کسب ۳۰ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی کنیست به عنوان حزب پیروز بیستمین دوره انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی شناخته می شود. 

کد خبر 2521274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha