۱۱ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۱۴

کاهش دمای هوا در یزد/ ترافیک در جاده های استان یزد روان است

کاهش دمای هوا در یزد/ ترافیک در جاده های استان یزد روان است

یزدـ کارشناس پیش بینی وضعیت هوای استان یزد از کاهش دما در روز جاری و روزهای پایانی تعطیلات نوروز در استان یزد خبر داد.

سیدعباس میرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وضعیت هوای استان یزد در روز سه شنبه، ۱۱ فروردین ماه، کمی تا قسمتی نیمه ابری در برخی نقاط همراه با بارندگی و رعد و برق خواهد بود.

وی عنوان کرد: در بعضی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک و در برخی نقاط احتمال وقوع طوفان وجو د دارد و در اواخر وقت امروز شاهد کاهش دما در این استان خواهیم بود.
میرحسینی در مورد پیش بینی های وضعیت هوا در روز ۱۲ فروردین نیز بیان کرد: هوای یزد صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد به تدریج با افزایش ابر و از بعد از ظهر در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد بود ضمن اینکه احتمال گرد و خاک و در برخی ساعات بارندگی همراه با رعد و برق وجود دارد.

وی در مورد دمای هوای شهرستانهای مختلف استان یزد نیز خاطرنشان کرد: دمای هوا امروز در تفت به پنج درجه و در مناطقی مانند ابرکوه، اردکان، اشکذر و بهاباد به شش تا هفت درجه سانتیگراد نیز خواهد رسید.
میرحسینی در مورد بارندگی ها نیز بیان کرد: بیشترین بارندگی ها در طول ۲۴ ساعت گذشته مربوط به منطقه ده بالا با ۱۲ میلی متر و کمترین مربوط به مروست و مهریز بوده است.

اما وضعیت جاده های استان یزد نیز طی ۲۴ گذشته عادی بوده و ترافیک روان است و با رانندگان متخلف برخوردهای جدی از سوی نیروهای پلیس صورت می گیرد.

به گفته فرمانده پلیس راه استان یزد، میزان تخلفات و تصادفات مرگبار در استان یزد در تعطیلات نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تا این لحظه کاهش چشمگیری داشته است.

کد خبر 2525005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha