به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، محمدرضا میری در شورای معاونین اظهار داشت: این تعداد کودک، توسط شبکه بهداشت و درمان شناسایی و برای حمایت و جبران این کمبود، به کمیته امداد امام خمینی(ره) استان معرفی و بسته های حمایتی در زمینه بهبود بیماری این کودکان به آنان ارائه شد.
وی افزود: طی ۱۰ ماهه سال ۹۳، ۱۱ هزار کودک زیر شش سال دارای سوء تغذیه از خدمات حمایتی این نهاد بهره مند و بیش از ۶۶ میلیارد و ۳۵۳ میلیون ریال به منظور بهبودی آنان هزینه شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد سیستان و بلوچستان یاد آور شد: اکنون سه هزار کودک نیازمند دیگر که مبتلا به سوء تغذیه بوده جایگزین این افراد شده است.
وی افزود: متاسفانه فقر و سوء تغذيه در كنار هم يك زنجيره و سيكل معيوبي را ايجاد مي كنند كه همديگر را تقويت کرده و سبب بدتر شدن وضعيت جامعه در تمامي ابعاد مي شود که امید است بیش از پیش بتوان از همیاری داوطلبانه مردم در عرصه همدلی و نیکوکاری به نحو احسن استفاده کرد.
نظر شما