به گزارش خبرنگارمهر، محمد سلیمانی ظهر امروز چهارشنبه در جشن پدران آسمانی که در سالن اجتماعات مجتمع نور سنندج برگزار شد، اظهار داشت: شهدا در راه اسلام و خاک جنگیدند و اقتدار را به ایران اسلامی هدیه دادند لذا حفظ ارزش های نظام اسلامی از وظایف تمامی آحاد جامعه است.
وی با بیان اینکه پاسداری و حراست از خون شهدا و ترویج رشادت های رزمندگان اسلام در بین جوانان امری ضروری است، بیان کرد: امروز فرزندان شهدا با تمام توان در راه دفاع از اسلام و انقلاب تلاش می کنند و پاسدارانی دلسوز در دفاع از راه خونین پدران خود هستند.
سلیمانی یادآور شد: امروز باید با تکیه بر داشته های خود دشمنان اسلام را به زانو در بیاوریم و این امر با تلاش و ترویج آرمان های شهدا و امام راحل محقق می شود.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) بر استفاده از ظرفیت ها و توانایی فرزندان و خانواده های شهدا در نظام تاکید داشتند که امروز این آرزوی امام راحل محقق شده و فرزندان شهدا در مسندهای مختلف مشغول خدمت رسانی هستند.
مدیر کل بنیاد شید و امور ایثارگران استان کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر به عنوان پزشک و متخصص و تعداد زیادی نیز در ادارات و در پست های مختلف استان مشغول خدمت به مردم هستند.
سلیمانی اظهار داشت: هم چنیین چهار هزار فرزند شهید و ایثارگر در مراکز دانشگاهی و علمی سطح استان در حال تحصیل هستند.
وی با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) پدر ایتام و نیازمندان و پدر معنوی جهان اسلام است،افزود: برگزاری همایش پدران آسمانی هم زمان با ولادت حضرت (ع) گامی ارزنده در راستای ترویج ارزش های دین و آرمان های شهدا است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان یادآور شد: انتظار می رود با برنامه ریزی های مختلف در راستای ترویج اخلاق و فضایل حضرت علی (ع) گام برداریم.
در ادامه این مراسم مشاور استاندار کردستان در امور ایثارگران گفت: هدف از برگزاری این جشن ایجاد همبستگی میان فرزندان شاهد و ایثارگر و ترویج هر چه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
حمید رضا علیشاهی اظهار داشت: شهدا و ایثارگران بیمه کنندگان این نظام و انقلاب هستند و امروز باید با استفاده از توانمندی های فرزندان شهدا در زمینه های مختلف دین خود را به آنان ادا کنیم.
وی افزود: انتظار می رود با توسعه و پیشرفت در تمامی ابعاد از خون شهدا به بهترین شکل ممکن پاسداری کنیم.
نظر شما