به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین پاکدامن در بیست و دومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران در خصوص پیشرفت قابل توجه کشور در تربیت متخصصین مغز و اعصاب، اظهار داشت: در اوایل انقلاب تعداد متخصصین مغز و اعصاب در کشور حدود ۱۸ نفر بود.
وی افزود: آماری که در حال حاضر از تعداد متخصصین این رشته در کشور در دست است، ۱۰۲۳ نفر یعنی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۱.۳ متخصص مغز و اعصاب در کشور مشغول ارائه خدمات هستند.
پاکدامن ادامه داد: هدف مهمی که به دنبال آن هستیم، توسعه رشتههای فوق تخصصی مغز و اعصاب است تا بتوانیم خدمات تخصصیتری در کشور ارائه دهیم.
وی در ارتباط با جایگاه ایران در رشته مغز و اعصاب، افزود: در سطح جهان، رتبه بیست و هفتم را داریم که این رتبه در بین حدود ۲۰۰ کشور بوده و جایگاه بسیار قابل قبولی است.
پاکدامن میزان علاقمندی ادامه تحصیل در رشته مغز و اعصاب را خوب ارزیابی کرد و گفت: طبق آمار سومین یا چهارمین انتخاب رشته برای تخصص، مربوط به علوم اعصاب است.
وی به افزایش استفاده از وسایل آزمایشگاهی و پاراکلینیکی در کشور اشاره کرد و گفت: استفاده از وسایل آزمایشگاهی و پاراکلینیکی در تشخیص بیماری های مغز و اعصاب، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که در کشور به خوبی از این تجهیزات استفاده می شود.
بیست و دومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران تا ۲۵ اردیبهشت در هتل المپیک در حال برگزاری است.
نظر شما