۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۵۰

شیرزادی:

تامین نظم و امنیت با مشارکت دو سویه پلیس و مردم حاصل می شود

تامین نظم و امنیت با مشارکت دو سویه پلیس و مردم حاصل می شود

کرمانشاه-فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه، لازمه تامین نظم و امنیت در سطح جامعه را مشارکت دو سویه پلیس و مردم عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رضا شیرزادی ظهر چهارشنبه در مراسم تقدیر آب و فاضلاب شهرستان کرمانشاه از نیروی انتظامی که در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، رویکرد نیروی انتظامی را ارائه خدمت بی منت به مردم عنوان کرد و افزود: وظیفه ما برقراری امنیت در سطح جامعه است و مردم باید این امنیت را از ما مطالبه کنند.

وی، لازمه موفقیت پلیس را همکاری و همراهی آحاد مردم جامعه عنوان کرد و گفت: موضوع پلیس جامع محور یکی از برنامه هایی است که از چند سال پیش با تشکیل معاونت اجتماعی و بنا بر نیاز و ضرورت جامعه اجرا شد که با موفقیت همراه بود.

شیرزادی افزود: همچنین از سال گذشته در طرح تشدید مبارزه با سرقت با عنوان «مسئولیت سازی برای سایر ارگان های دخیل در پیشگیری از سرقت و مسئولیت پذیری ارگان هایی که می توانند به نیروی انتظامی کمک کنند»، در پیشگیری از جرایم و سرقت موفق عمل کرده ایم.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی سرقت کابل های برق در شهرستان، اظهار داشت:: در اجرای مصوبات شورای تأمین شهرستان و پیگیری های فرماندار، چندین خودروی شخصی به نیروی انتظامی گسیل شده و عوامل انتظامی در ساعاتی که پیک جرایم بود موفق به دستگیری سارقان و کاهش قابل ملاحظه سرقت کابل های برق شدند.

وی خواستار تعامل و هماهنگی بیشتر ادارات با نیروی انتظامی شد و خاطرنشان کرد: این امر موجب افزایش روحیه ماموران نیروی انتظامی شده و امنیت بیشتر و کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

شیرزادی در پایان ضمن قدردانی از شرکت آب و فاضلاب شهرستان در راستای برگزاری این مراسم، تاکید کرد: نیروی انتظامی با تمام توان در خدمت نظام جمهوری اسلامی و تامین آسایش شهروندان است.

کد خبر 2580197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha