پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۴۷

فیلم/ اجرای زنده سرود در محضر امام (ره)

فیلم/ اجرای زنده سرود در محضر امام (ره)

گروه سرود امور تربیتی آباده اولین و تنهاترین گروهی بود که اُرگ را داخل حسینیه جماران برد و در محضر امام خمینی با اُرگ سرود خود را اجرا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه انتشار و تولید موسیقی انقلاب اسلامی وابسته به دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با  انتشار گزارشی متنی تصویری به مناسب برگزاری مبعث پیامبر (ص) از اولین اجرای زنده موسیقی گروه موسیقی آباده با دستگاه اُرگ در محضر حضرت امام خمینی (ره) نوشت.

در این متن آمده است:

دهه ۶۰ دهه هنر انقلاب است. دهه‌ای که هر مدرسه حداقل یک گروه سرود دارد اما در این میان برخی از این گروه‌ها شهرت بیشتری دارند. «بهترین گروه سرود قرن» لقبی است که به گروه سرود امور تربیتی آباده داده‌اند. دهه‌ شصتی‌ها با سرود «قصه بابا» بزرگ شده‌اند و با سرود «دلیران تنگستان» به خود بالیده‌اند. این گروه با تلاش و مهارت فوق العاده استاد احمد توکلی مربی گروه و تلاش مخلصانه اعضای گروه سرود به این مرحله از موفقیت رسیده است.

 در پروژه تحقیق گروه سرود امور تربیتی آباده تقریبا موفق شدیم با اکثر اعضای گروه سرود مصاحبه کنیم. خاطره‌ای که می خوانید مختصری از ۱۵۰ ساعت مصاحبه با اعضای این گروه است:

در آخرین روزهای اسفند شصت و شش همزمان با مبعث رسول گرامی اسلام به تهران رفتیم. ارگ را هم با اتوبوس بردیم. در هتل هویزه مستقر شدیم. آقای طالب گفتند بچه‌ها خودشان را مرتب کنند که فردا می‌خواهند خدمت امام بروند. حتی عطر هم آوردند تا بچه‌ها به خودشان عطر بزنند. خیلی مواظب بودند و همه جوانب را می‌سنجیدند. با آرامش همه کارها را هماهنگ می‌کردند.

 آن شب گفتند ارگ باید همین امشب به حسینیه جماران برود. اگر فردا صبح زود بخواهیم برویم دیگر قبول نمی‌کنند. چون از لحاظ مسائل امنیتی اجازه نمی‌دادند که وسیله‌ای داخل حسینیه شود. کاوه را مأمور کردند ارگ را ببرد. کاوه هم با آقای تقوا خیلی دوست بود. این دوتا همیشه با هم می‌پریدند. تقوا را هم با خودش برد. آقای تقوا و آقای تهرانیان اُرگ گروه سرود را پشت وانت بار گذاشتند و شبانه به سمت جماران حرکت کردند که زودتر از گروه به جماران برسند. گروه سرود امور تربیتی آباده اولین و تنهاترین گروهی بود که اُرگ را داخل حسینیه جماران برد و در محضر امام خمینی با اُرگ سرود خود را اجرا کرد. 

صبح هم ما رفتیم هنوز هوا تاریک بود. خیلی دلمان می‌خواست که امام سخنرانی کنند ولی این اتفاق نیفتاد. گروه سرود آباده را محضر امام معرفی کردند و ما هم شروع کردیم سرود مبعث و یل شیر دل را اجرا کردیم. بعد از اجرا امام تشریف بردند. ما در دفتر امام با آقای انصاری و سید احمد آقا دیدار کردیم و بعد از طرف امام به بچه‌ها سکه‌های یک ریالی هدیه دادند. بچه‌ها کیف کرده بودند. خودم هم هنوز آن سکه‌ها را دارم.

کد خبر 2581813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha