به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله دری نجف آبادی صبح پنجشنبه در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در بیت قدیمی امام در خمین، با بیان مطلب فوق گفت: مساله اول که مورد نظر امام راحل بود، توجه به اخلاقیات بود؛ پیامبر آمد تا مکارم اخلاق را به کمال برساند و امام نیز همواره بر رعایت اصول اخلاق در تمامی عرصه ها تاکید داشتند.
وی افزود: دومین مساله ای که همواره مورد تاکید امام قرار داشت جهاد بود؛ بنابراین ما باید با اتکا به حضرت حق و پیروی از امام، در تمامی حوزه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی، امنیتی و سایر عرصه ها، جهاد عملی داشته باشیم.
دری نجف آبادی اظهار داشت: فقاهت در دین و رحمانیت نیز از جمله فلسفه عملی اجتماعی و فردی امام خمینی(ره) بود که دشمنان قرآن و اسلام سعی دارند با آن مقابله می کنند.
وی افزود: در زمان غیبت، چشم ما به جمال یکی از عالیقدرترین و شجاع ترین مراجع و نایب امام زمان(عج) روشن شد و امام خمینی (ره) که در این شهر و در این خانه، بیش از صد سال پیش به دنیا آمده، پرچم دار این نهضت بزرگ و باعظمت شده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: امروز آثار و برکات این انقلاب عظیم را در منطقه و جهان شاهد هستیم و انقلاب به دست رهبر معظم انقلاب واگذار شده که بعد از ۲۶ سال دوران فراق جانسوز امام راحل، می بینیم که کشتی اصول و بنای انقلاب بر کشور حاکم است و پیش می رود.
دری نجف آبادی خاطرنشان کرد: به برکت امام راحل و خون شهدا، برکات نورانی و تحولات عظیمی در منطقه خاورمیانه اسلامی به وجود آمده است.
وی با اشاره به اینکه امسال ماه شعبان با روزهای بزرگ سوم، چهاردهم و پانزدهم خرداد تقارن داشته، اظهار داشت: امید است همه در مسیر صحیح گام برداریم و خداوند متعال ما را رهرو راه بنیانگذار انقلاب اسلامی قرار دهد.


نظر شما