سرهنگ رضا جودکی در حاشیه جلسه سالگرد شهادت دكتر چمران در گفتگو با خبرنگار مهر، اعلام کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران مفتخر است که به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره ایثارگران و شهدای جنگ تحمیلی بیست و سومین مراسم بزرگداشت شهید چمران را در منطقه دهلاویه برگزار کند.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه ارشد ارتش در جنوب غرب کشور افزود: این مراسم در روز اول ماه رمضان در منطقه دهلاویه برگزار می شود كه برپایی محافل انس با قرآن و دعای کمیل از جمله برنامه های سال جاری در این زمینه به حساب می آید.
وی تصریح کرد: انتظار ارتش به عنوان متولی برنامه از سازمان هایی که مسئولیت پشتیبانی را بر عهده دارند این است تا به تعهدات خود بر اساس مصوبه استانداری جامه عمل بپوشانند.
جودکی اظهار کرد: برخی دستگاه های اجرایی در سالهای گذشته به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند که این مسئله منجر به بروز نابسامانی هایی در طول اجرای مراسم شد.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه ارشد ارتش در جنوب غرب کشور گفت: علاقمندان به حضور در این مراسم می توانند روز قبل از برنامه با حضور در مسجد امیر المومنین و حسینیه اعظم اهواز با اتوبوس های تدارک دیده شده به منطقه دهلاویه عزیمت کنند.
نظر شما