۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷

رئیس اداره تعاون روستایی اهر در گفتگو با مهر:

تعاون روستایی اهر ۴۲۶۰ تن گندم و جو از کشاورزان خریداری کرده است

تعاون روستایی اهر ۴۲۶۰ تن گندم و جو از کشاورزان خریداری کرده است

اهر - رئیس اداره تعاون روستایی اهر از خرید بیش از چهار هزار و ۲۶۰ تن گندم و جو تضمینی مازاد بر نیاز کشاورزان شهرستان توسط این نهاد خبر داد.

اکبر اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برابر دستور العمل ابلاغی، اداره تعاون روستایی شهرستان اهر اقدام به تجهیز مراکز خرید تضمینی گندم و جو مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری می کند.

رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان اهر افزود: در سطح شهرستان های اهر و هوراند هفت واحد مراکز خرید گندم و یک واحد مرکز خرید جو در شهر اهر دایر شده که بصورت تضمینی گندم و جو مازاد کشاورزان را خریداری می کنند.

وی با بیان اینکه تا امروز بیش از یکهزار و ۵۰۰ تن گندم توسط اداره تعاون روستایی از کشاورزان اهر و هوراند خریداری شده و در مراکز خرید ذخیره سازی می شود، گفت: همچنین دو هزار و ۷۶۰ تن جو خریداری شده که از این مقدار دو هزار و ۶۵۰ تن به سازمان پشتیبانی امور دام آذربایجان شرقی حمل و مابقی در مرکز خرید جو اهر ذخیره شده است.

رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان اهر با اشاره به اینکه تا پایان فصل برداشت آماده خرید گندم و جو مازاد کشاورزان هستیم، تصریح کرد: مراکز خرید گندم و جو اداره تعاون روستایی شهرستان اهر تا زمانی که برداشت به اتمام نرسیده دایر می باشد.

وی در ادامه با اشاره به برآورد برداشت این دو محصول کشاورزی در اهر خاطر نشان شد: طبق پیش بینی کارشناسان تا پایان فصل برداشت بیش از پنج هزار تن گندم و سه هزار و ۵۰۰ تن جو مازاد بر نیاز کشاورزان در شهرستان های اهر و هوراند توسط اداره تعاون روستایی اهر خریداری شود.

اصغری در پایان با اشاره به اینکه کشاورزان با تحویل گندم و جو مازاد به مراکز خرید مانع فعالیت افراد سودجو شوند، تصریح کرد: مراکز خرید اداره تعاون روستایی و سازمان جهاد کشاورزی ۲۴ ساعته آماده دریافت محصولات کشاورزان منطقه هستند.

کد مطلب 2867263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha