۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۲۲

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی کرمانشاه خبر داد:

کاهش ۲۰ درصدی خرید گندم در استان کرمانشاه نسبت به سال گذشته

کاهش ۲۰ درصدی خرید گندم در استان کرمانشاه نسبت به سال گذشته

کرمانشاه - مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: میزان گندم خریداری شده در استان تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته که علت آن خشکسالی بوده است.

مظفر رحمت آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای برداشت گندم در استان کرمانشاه تاکنون ۴۲۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان استان در مناطق گرمسیر و سردسیر خریداری شده است.

وی افزود: این مقدار گندم در قالب ۸۶ هزار و ۲۵۵ محموله و به ارزش ریالی ۴۹۰ میلیارد تومان به سیلوها تحویل داده شده است.

این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر ۶۸ مرکز خرید گندم در استان کرمانشاه فعال است گفت: تا به امروز ۶۶ درصد از پول کشاورزان به آنها پرداخت شده است و ۳۴ درصد دیگر نیز در آینده نزدیک به آنها پرداخت خواهد شد.

رحمت آبادی همچنین با بیان اینکه برداشت گندم در استان تا هفته آینده ادامه خواهد داشت افزود: با توجه به شرایط خشک آب و هوایی میزان خرید گندم از کشاورزان ۲۰ درصد نسبت به  سال گذشته کاهش یافته است.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در پایان خاطر نشان کرد: تلاش ما در راستای خرید گندم با کیفیت از کشاورزان کرمانشاهی بوده است.

کد خبر 2872778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha