پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۲۰:۳۲

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی خبر داد؛

برخورداری روستاهای بالای ۳۰خانوار خراسان‌جنوبی از اینترنت پرسرعت

برخورداری روستاهای بالای ۳۰خانوار خراسان‌جنوبی از اینترنت پرسرعت

بشرویه- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: در سال‌جاری روستاهای بالای ۳۰ خانوار استان از اینترنت پرسرعت برخوردار می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دلگیر عصر یکشنبه در کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرستان بشرویه بیان کرد: در هر شهر ارائه خدمات تلفن ثابت و همراه بر عهده شرکت مخابرات است.

وی افزود: امروزه مردم در برخورد با مشکلات ارتباطی می توانند به سامانه ۱۹۵ مراجعه یا اینکه با شماره تلفن ۱۹۵ تماس برقرار کنند.

دلگیر اظهار داشت: در حوزه تلفن روستایی آنچه که شرکت مخابرات تا قبل از سال ۸۸ انجام داده است نگهداری و سالم سازی آن برعهده خود مخابرات است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی بیان کرد: در روستاهای ۶ تا ۲۰ خانوار باید حداقل یک تلفن تک کاناله یا تلفن عمومی وجود داشته باشد و این امر اولویت کار ما است.

وی با اشاره به بحث اینترنت در روستاها گفت: در سال جاری اینترنت پرسرعت در روستاهای بالای ۳۰ خانوار راه اندازی خواهد شد و در سال آینده نیز روستاهای بالای ۲۰ خانوار از اینترنت پرسرعت بهره مند خواهند شد.

دلگیر اظهار داشت: درصدد هستیم تا در اولین فرصت در جاده های شریانی بین فرمانداری های دو شهرستان نقاط گسستگی را شناسایی  و آنها را از نظر آنتن دهی پوشش دهیم.

وی افزود: در بحث آنتن دهی جاده ها پوشش ۷۵ درصدی آنتن برعهده اپراتورهای تلفن همراه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی بیان کرد: قرارداد رومینگ باید در شهرها نیز ایجاد شود تا زمینه رقابت را بین اپراتورها به وجود آورد و آنتن دهی خود را تقویت کنند.

سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد ریالی مخابرات در ۵ سال اخیر

عیدی زاده مدیرکل مخابرات استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: علی رغم اینکه شرکت مخابرات خصوصی شده هزینه ها نسبت به ۱۰ سال گذشته تغییر نکرده است.

وی افزود: در پنج سال گذشته که مخابرات خصوصی شده  ۶۰۰ میلیارد ریال در استان سرمایه گذاری شده و این سرمایه گذاری در دولت تدبیر و امید افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

مدیرکل مخابرات خراسان جنوبی با اشاره به هزینه های بالای ارتباطی و مخابراتی گفت: یک تلفن عمومی در روستا حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه برای مخابرات دارد.

۲۸۰ دفتر پستی درخراسان جنوبی فعال است

الهامی معاون اداره کل پست خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار داشت: در حال حاضر شیوه کاری پست تقریبا از حالت سنتی و فیزیکی خارج شده و درصدد است تا درراستای پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت کند.

وی از فعالیت ۲۸۰ دفتر پستی در استان خبرداد و افزود: با راه اندازی این دفاتر در زمینه خدمات پستی و ارسال محموله های پستی توانستیم در سال گذشته رضایت مردم استان را به دست آوریم که امید است  با همکاری شرکت مخابرات و بخش خصوصی نسبت به فعال کردن و بروز کردن دفاتر در روستا اقدامات قابل توجهی  صورت گیرد.

الهامی نیز از ارتباط فیزیکی مستقیم شهرستان بشرویه با مرکز استان از طریق بخش خصوصی در سال جاری خبر داد و گفت: از جمله اقدامات بسیار مناسب این شرکت توسط بخش خصوصی راه اندازی سرویس نقلیه پستی از شهر بشرویه به مرکز استان بود که محموله صبح شهر بشرویه در بعد از ظهر همان روز در شهر بیرجند توزیع و همچنین بلعکس صورت می گیرد.

وی افزود: در خصوص ارتقا دفاتر فناوری اطلاعات و ارتباطات روستاهای شهرستان بشرویه نیز هفت  دفتر در حال فعالیت است که امید است تا با حمایت دولت و واگذاری بعضی از خدمات به این دفاتر گامی موثر در ارتقا این دفاتر و ایجاد اشتغال برداشته شود.

کریم پور رئیس شعب پست بانک خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: دستگاه های عابر بانک خدمات عمومی هر بانک است و تعداد تراکنش آن با  ثابت بودن روزانه  ۲۵۰ تراکنش باید صورت گیرد.

 وی ادامه داد: باحمایت بخش خصوصی این شعبه در نظر دارد با واگذاری تسهیلات تا مبلغ ۳۵۰ میلیون ریال در راه اندازی ATM کمک کند.

در پایان مقرر شد تا پایان سال روستاهای ۶ تا ۲۰ خانوارشهرستان بشرویه از حداقل یک ارتباط تک کاناله برخوردارشوند، همچنین مشکل تلفن ثابت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار حل شود.

کد خبر 2873425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha