پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۱۰

بازیگر سینما و تلویزیون:

همه باید اوقاف را در راه‌اندازی بیمارستان تخصصی سرطان یاری کنند

همه باید اوقاف را در راه‌اندازی بیمارستان تخصصی سرطان یاری کنند

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: راههای زیادی وجود دارد که می‌توان برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان به سازمان اوقاف کمک کرد، از جمله استفاده از فضای رسانه ها، همکاری با شرکت‌های داروسازی و سایر ارگانها.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید مظفری بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص اهمیت وقف گفت: وقف در اسلام همواره تاکید شده و در کشور ما ومیان مردم ما نیز این فرهنگ از گذشته وجود داشته است که با موقوفات خود همواره به نیازمندان کمک می کردند.

وی افزود: استفاده از کمک های مردم و موقوفات آنها در جهت رفع مشکلات اساسی جامعه به ویژه کمک به نیازمندان ایده ای ناب است و راه اندازی مرکز درمان جامع سرطان نیز بسیار می تواند به بیماران نیازمند کمک کند.

مظفری تصریح کرد: این طرح سازمان اوقاف نباید مختص به شهر تهران باشد و به صورت فراگیر در استانها و شهرهای کشور گسترش پیدا کند.

بازیگر سینما و تلویزیون اضافه کرد:راههای زیادی وجود دارد که می توان در این امر به سازمان اوقاف کمک کرد از جمله استفاده از فضای رسانه ها، همکاری با شرکتهای داروسازی و سایر ارگانها که باید از تمام این ظرفیتها استفاده کرد.

وی یادآور شد: دولت نیز باید در این زمینه به سازمان اوقاف کمک کند تا این طرح بتواند در نهایت به نفع مردم جامعه باشد.

کد خبر 2883773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha