رضا گل محمدی در گفتگو با مهر اظهار کرد: در انتقال میزبانی از تیم ملی، خود دوستان در فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند و خودشان هم با ارسال نامه عنوان کردند این بازی در کرج برگزار نمی شود و درنهایت قوانین موجود اجازه این کار را نداد.
وی با بیان اینکه ضوابط برگزاری بازی های رسمی و بین المللی مشخص است، گفت: اینکه فاصله محل هتل تا ورزشگاه از میزان مجاز بیشتر است را دوستان پیش از این تصمیم هم می دانستند و اگر این اتفاق افتاده است تقصیری متوجه البرز نیست و مدیران فدراسیون باید پاسخگو باشند.
گل محمدی ادامه داد: روز گذشته برخی دلایل از جمله کیفیت زمین را بهانه لغو بازی در کرج عنوان کرده اند که این موضوع صحت ندارد و باید بگویم کیفیت زمین ورزشگاه انقلاب اسلامی کرج درحد بالایی است و از این بابت مشکلی وجود نداشت.
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز با اشاره به اینکه به طور کامل آماده برگزاری این دیدار بودیم گفت: سال گذشته هم دیدار رسمی تیم ملی مقابل کویت در کرج برگزار شد و کوچکترین مشکلی رخ نداد. نمی دانم چرا امسال این موضوع را بهانه کردند تا بازی در البرز برگزار نشود.
گل محمدی بار دیگر با تاکید بر اینکه ما درخواست برگزاری بازی تیم ملی در کرج را نداشتیم گفت: به ما اعلام کردند این دیدار را در کرج پذیرا باشید و ما هم استقبال کردیم و اگر مسائلی در راه برگزاری این بازی وجود دارد که مانع حضور تیم گوام در البرز است به ما ارتباطی پیدا نمی کند و مدیریت فوتبال کشور باید به آن پاسخ دهد.
وی در پایان افزود: حضور تیم ملی فرصتی برای ارائه توانمندی های استان البرز در بحث میزبانی از رویدادهای ملی بود که متاسفانه میسر نشد و از این بابت ناراحتیم.


نظر شما