۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۸:۲۲

افتخاری در گفتگو با مهر:

سرمربی تیم ملی فوتسال شنبه معرفی می‌شود/ گزینه من شمسایی است!

سرمربی تیم ملی فوتسال شنبه معرفی می‌شود/ گزینه من شمسایی است!

رئیس کمیته فوتسال با بیان اینکه سرمربی جدید تیم ملی روز شنبه هفته آینده معرفی خواهد شد، گفت: گزینه من برای هدایت تیم ملی وحید شمسایی است.

سید رضا افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی فوتسال و مذاکره با گزینه‌های خارجی با بیان مطالب فوق اظهار کرد: به این نتیجه رسیدیم که کادر تیم ملی باید ایرانی باشد. «خسوس کاندلاس» که بحث معالجه فرزند و مشکل محل کارش را مطرح می‌کرد و هر روز یک سوژه داشت! ما به او تا روز گذشته مهلت دادیم که این مهلت تمام شد و این مربی دیگر با ما تماس نگرفت.

وی افزود: گزینه بعدی ما «مارکوس سوارتو» برزیلی بود ولی پیشنهاد این مربی برای ما بالا بود. سوارتو به ما گفت که با مدیر برنامه هلندی‌اش مذاکره کنیم. وقتی با این مدیر صحبت کردیم متوجه شدیم رقم قرارداد سوارتو بالاتر از خسوس است و نمی‌توانیم با این شرایط کار کنیم. به این ترتیب سوارتو هم منتفی شد و کلا باید حضور مربیان خارجی در تیم ملی را تمام شده دانست.

رئیس کمیته فوتسال با اشاره به جلسه‌اش با عباس ترابیان رئیس کمیته فنی فوتسال و علی کفاشیان تاکید کرد: ما ظهر امروز جلسه‌ای با هم داشتیم و به این جمعبندی رسیدیم که لیست مشترکی را برای سرمربی ایرانی تیم ملی ارائه داده و روز شنبه سرمربی را معرفی کنیم.

افتخاری در خصوص اینکه کمیته فنی فوتسال دو گروه از مربیان را به فدراسیون معرفی کرده است، گفت: ما با کمیته فنی مشکلی نداریم. امروز با ترابیان جلسه داشتم و به این جمعبندی رسیدیم که یک نفر را معرفی کنیم. ما به لیست ترابیان کاری نداریم. ما گزینه‌هایمان را به کمیته فنی معرفی می‌کنیم و این کمیته بعد از ارزیابی و رسیدن به لیست مشترک، نظرش را می‌دهد.

وی در پاسخ به این سئوال که «آیا گزینه کمیته فوتسال در مجموعه کمیته فنی هم وجود دارد یا خیر؟» تصریح کرد: ترابیان دو لیست از مربیان را داده است که ما این لیست را جمع می‌کنیم و در کنار گزینه‌های خودمان قرار می‌دهیم.

افتخاری در پاسخ به سئوالی دیگری مبنی بر اینکه آیا وحید شمسایی در لیست مربیگری تیم ملی وجود دارد یا خیر، گفت: طبیعی است که شمسایی گزینه من باشد. من قبلا هم این موضوع را گفته بودم ولی یک نیم نگاهی به لیست مشترک داریم و نفراتی را انتخاب می‌کنیم که بتوانند در تیم ملی موفق باشند.

وی درباره اینکه آیا انتخاب مربیان داخلی قطعی است و یا ممکن است همانند بار گذشته مربیان ایرانی سر کار بروند، خاطرنشان کرد: ما دو گزینه خارجی مدنظر داشتیم که اگر با آنها به نتیجه می‌رسیدیم سراغ گزینه‌های داخلی نمی‌آمدیم. چون با این دو مربی به توافق نرسیدیم و با شرایطی که فدراسیون فوتبال دارد، صلاح دیدیم تا به مربیان داخلی فرصت بدهیم! امیدوارم مربی بعدی تیم ملی هم حمایت شود و در جام ملتهای آسیا به عنوان قهرمانی برسد.

«اگر خسوس کاندلاس فردا تماس بگیرد و بگوید برای کار به ایران می‌آید، ممکن است مثل دفعه قبل باز هم سراغ او بروید و مربی داخلی را نادیده بگیرید؟» افتخاری در پاسخ به این سئوال گفت: دیگر کار خسوس تمام شده است و به ایران نمی‌آید. او حتی اگر زنگ هم بزند، سرمربی تیم ملی نخواهد شد و ما گزینه ایرانی را انتخاب می‌کنیم.

وی ادامه داد: با این حال خسوس در تیم ملی کار ریشه‌ای کرد و دست به جوانگرایی زد. برای همین کار مربی داخلی بعدی راحت‌تر است و می‌داند که باید چه بازیکنانی را دعوت کند.

کد خبر 2896659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha