پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۰۸

مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی:

تبیین اهداف طرح مقاوم سازی مسکن روستایی در شهرستان ها ضروری است

تبیین اهداف طرح مقاوم سازی مسکن روستایی در شهرستان ها ضروری است

چاراویماق - مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم همکاری مسوولان و نهادهای مختلف برای تبیین اهداف و ترویج طرح مقاوم سازی مسکن روستایی در شهرستان های استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قربان محمدی سه شنبه در دیدار با فرماندار و بخشدار مركزی شهرستان چاراویماق گفت: مشاركت و همكاری بیش از پیش اهالی، دهیاری ها و شورای اسلامی روستاها در اجرای پروژه های طرح هادی، مقاوم سازی و بهسازی مسکن و صدور اسناد مالکیت امری ضروری است.

وی با اشاره به روند اجرایی پروژه طرح هادی روستای قزل آباد و سایت مسكن مهر قره آغاج این شهرستان خاطر نشان شد: فاز اول طرح هادی روستای قزل آباد با سه میلیارد و ۵۶۴ میلیون ریال اعتباری در حال اجراست كه عملیاتی شدن فازهای بعدی به تخصیص اعتبار و مشاركت روستائیان بستگی دارد.

مدیركل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به عملكرد و فعالیت های این نهاد در شهرستان چاراویماق گفت: تاكنون بیش از ۸۰ درصد واحدهای مسكونی شهر قره آغاج با استفاده از تسهیلات مقاوم سازی مسكن روستایی و تسهیلات مسكن مهر مقاوم سازی شده اند.

وی در خصوص مشکلات مالكان مسكن مهر شهر قره آغاج نیز خاطر نشان شد: بایستی تمامی اعضاء سایت با همكاری و همدلی و راهنمایی  فرمانداری و بنیاد مسكن انقلاب اسلامی شهرستان برای حل مشكل عمده سایت مسكن مهر این شهر تلاش کنند چرا که رفع موانع موجود تنها از طریق یک نهاد میسر نخواهد بود.

محمدی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه در روستاهای چاراویماق استقبال مناسبی از اجرای طرح مقاوم سازی صورت نگرفته، تصریح کرد: حمایت و همكاری كلیه دستگاه های اجرایی و مسوولان در جهت پیشبرد اهداف بنیاد مسكن در مناطق روستایی شهرستان ها امری ضروری است كه همكاری و همدلی تمام مسوولان را در توجیه روستائیان می طلبد.

کد خبر 2909788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی اسماعیلی ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
      0 0
      ممنوعیت ساخت مسکن در روستاها باتوجه به نقشه طرح هادی روستاهاونقشه برداری سازمان منابع طبیعی از روستاها ،موجب کوچ نسل جوان ازروستاها وعدم استقبال ازاین طرح میباشد،لذامسئولین دراین زمینه اهالی روستاهارا مقصرندانند بلکه به فکر چاره دراین موضوع شوند.