پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ شهریور ۱۳۹۴، ۲۰:۱۱

رئیس آموزش‌وپرورش شهرستان سبزوار:

سبزوار از کمبود فضای آموزشی در سکونتگاه‌های غیررسمی رنج می برد

سبزوار از کمبود فضای آموزشی در سکونتگاه‌های غیررسمی رنج می برد

سبزوار- رئیس آموزش‌وپرورش شهرستان سبزوار گفت: اصلی‌ترین مشکل آموزش‌وپرورش شهرستان کمبود فضای آموزشی در سکونتگاه‌های غیررسمی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بینش عصر سه‌شنبه در مراسم افتتاح آموزشگاه ۶کلاسه برکت روستای خسرو گرد با اشاره به اینکه در روستاهای شهرستان سبزوار فضای آموزشی وضعیت بسیار مطلوبی دارد افزود: مشکل فضای آموزشی در روستاها کاملاً برطرف شده است ولی متأسفانه در سطح شهرستان به‌ویژه در مناطق سکونتگاه‌های غیررسمی و شرق این شهرستان با مشکل جدی کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم .

وی با توجه به اینکه در سال جاری تعداد دانش آموزان در سراسر کشور با افزایش همراه است، اظهار داشت: طبق جدیدترین آمار وزارت آموزش‌وپرورش در سال جاری بالغ‌بر ۱۳ میلیون دانش‌آموز خواهیم داشت که نسبت به سالیان گذشته با افزایش چشمگیری روبرو بوده است .

وی اضافه کرد: در شهرستان سبزوار نیز بالغ‌بر ۴۰۰ دانش‌آموز اضافه خواهند شد و با توجه به کمبود محیط آموزشی ناچار هستیم چندین کلاس را در کانکس‌های آموزشی برگزار کنیم.

رئیس آموزش‌وپرورش شهرستان سبزوار اعتبار هزینه شده برای احداث این آموزشگاه را بالغ‌بر ۵ میلیارد ریال عنوان کرد و یادآور شد: این آموزشگاه در فضایی به متراژ ۴۲۲ متر ساخته‌شده است و همچنین متراژ فضای آموزشی این مجتمع بالغ‌بر هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

توسعه کشور در گرو توسعه آموزش و پرورش است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سبزوار نیز در این مراسم بابیان اینکه مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به موضوع اقتصاد مقاومتی دارند افزود: حوزه‌ زیر بنایی و مشارکت در اقتصاد مقاومتی موجب شکل‌گیری بنیاد برکت شده است که نشان‌دهنده‌ نگاه دقیق و جامع مقام معظم رهبری است .

احمد برادران با اشاره به اینکه بحث زیرساخت‌ها و بسترسازی در کشور نیازمند توجه بیشتری است، خاطرنشان کرد : یکی از مهم‌ترین بسترهای توسعه در جامعه توجه به حوزه‌ی آموزش‌وپرورش هست که خوشبختانه امروزه در قالب افتتاح مدارس در سطح استان خراسان رضوی تجلی پیداکرده است .

وی اضافه کرد: از آموزش‌وپرورش به‌عنوان یک‌نهاد اجتماعی در تربیت آینده‌سازان این کشوری‌ات می‌شود و قطعاً اولین دغدغه  موضوع کمبود فضای آموزشی در سطح کشور است .

وی با توجه به اینکه نقشی را که آموزش‌وپرورش در توسعه‌ی پایدار کشور دارد بسیار آشکار است، تصریح کرد: توجه به آموزش‌وپرورش یعنی توجه به آینده‌ کشور و همچنین غفلت از آموزش‌وپرورش یعنی غفلت از آینده‌ کشور است .

فرماندار ویژه شهرستان سبزوار از حضور بخش خصوصی و خیرین مدرسه‌ساز در آموزش‌وپرورش ابراز امیدواری کرد وگفت: با حمایت خیرین و بخش خصوصی در راستای تحقق فرهنگ مدرسه‌سازی باید فرصتی ایجاد شود تا کمبودهای آموزشی را از بین ببریم .

 

 

کد خبر 2916643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha