۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۳۴

با حضور مسئولان استان مرکزی؛

پیکر یکی از جان باختگان حادثه منا در شازند تشییع شد

پیکر یکی از جان باختگان حادثه منا در شازند تشییع شد

شازند- پیکر سید محمود شجاعی، یکی از جان باختگان حادثه منا، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در زادگاه وی در شهرستان شازند تشییع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود شجاعی آب بخشانی یکی از حجاج جان باخته در حادثه منا و اهل روستای آب بخشان در بخش سربند از توابع شهرستان شازند بوده است.

محمود زمانی قمی، استاندار مرکزی پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه تشییع پیکر حاج سید محمود شجاعی آب بخشانی با اشاره به حادثه منا و کشته شدن هزاران مسلمان گفت: مقصر این حادثه دولت عربستان و آل سعود است که نتوانسته از امانتی که در دست دارد به خوبی حفاظت کند.

وی با بیان اینکه این حادثه بی کفایتی آل سعود را به همگان نشان داد، گفت: آل سعود سال ها است که به مسلمانان دنیا خیانت می کند و بزرگ ترین خیانت او عزادار کردن هزاران خانواده بود که چشم به راه عزیزانشان بوده اند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: این دولت خادمین حرمین مطهر هستند و باید سمبل وحدت بین مسلمانان باشند اما آن ها نه تنها وحدتی ایجاد نکرده اند، بلکه بزرگترین ضربات از جانب آن ها به مسلمانان وارد می شود.

گفتنی است علت اینکه نام وی تا کنون در لیست حجاج استان مرکزی قید نشده این است که مرحوم شجاعی از طریق کاروان های شهرستان بروجرد در استان لرستان اقدام به ثبت نام برای سفر حج کرده بود.

کد مطلب 2932692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha