۲۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۳۷

۱۸ میلیون نهال استاندارد در کشور تولید می شود

۱۸ میلیون نهال استاندارد در کشور تولید می شود

شیراز - رئیس گروه تولید نهال و بهبود ارقام معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در حال حاضر ۱۸ میلیون نهال استاندارد در کشور تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صغری خوشکام ظهر سه شنبه در گردهمایی مدیران باغبانی سراسر کشور افزود: تولید نهال استاندارد و ساماندهی نهالستان‌های کشور از سال ۸۶ آغاز شده و در حال حاضر از طریق ۴۰۰ نهالستان مجاز حدود ۱۸ میلیون نهال استاندارد در کشور تولید و به باغداران عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: ساماندهی نهالستان‌های کشور از مهم ترین اولویت‌های معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی است که براساس آمار حدود یک هزار و ۵۰۰ نهالستان در کشور فعال است که از این بین تنها ۴۰۰ مورد مجوز تولید دارند و مابقی باید ساماندهی شوند.

رئیس گروه تولید نهال و بهبود ارقام معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در جهت افزایش و ارتقای کیفیت تولید و افزایش بهره وری از منابع تولید به ویژه آب، تولید و جایگزینی نهال‌های استاندارد و شناسه‌دار ضروری است.

خوشکام تاکید کرد: با توجه به تغییرات آب و هوایی، خشکسالی، افزایش گرما و غیره تولید نهال‌های میوه مقاوم به این شرایط برای توسعه باغات ضروری است.

وی یادآور شد: براساس تصمیمات وزارت جهاد کشاورزی تولید و جا به جایی نهال بدون شناسه و غیراستاندارد ممنوع است و متخلفان مشمول جریمه می‌شوند.

رئیس گروه تولید نهال و بهبود ارقام معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت خسارت های وارد شده به این بخش نیز گفت: ۶۲ درصد خسارت وارده به محصولات باغی کشور در اثر تنش‌های محیطی مربوط به سرما و یخبندان رخ می‌دهد.

خوشکام تاکید کرد: استفاده از نهال گواهی شده و استاندارد برای احداث باغ به طور یقین در برابر بسیاری از مشکلات مقاومت می کند.

کد خبر 2970755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha