پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۹۴، ۹:۳۸

معاون عمرانی استاندار همدان :

همدان برای مقابله باشرایط سخت آب و هوایی آماده شود

همدان برای مقابله باشرایط سخت آب و هوایی آماده شود

همدان - معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه باید همواره آمادگی لازم برای مقابله با شرایط سخت را داشته باشیم، گفت: همدان برای مقابله باشرایط سخت آب و هوایی آماده شود.

به گزارش خبرنگار مهر،  محمود رضا عراقی شامگاه چهارشنبه درجلسه شورای مدیریت بحران استان با بیان اینکه باید کمبود ها را برای حل مشکلات رفع کنیم، عنوان کرد: با توجه به اطلاعاتی که در مورد سرمای امسال داده شده و هنوز قطعیت آن نیز معلوم نیست باید اقدامات لازم برای مواجهه با مشکلات احتمالی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه همیشه برنامه ها برای بدترین شرایط تنظیم می شود، بیان کرد: باید برای مقابله با ناهنجاری های اقلیمی در حالت آماده باش باشیم تا در صورت مواجهه با ناهنجاری با مشکل روبرو نشویم.

مدیریت باید متناسب با پیچیده شدن شرایط علمی تر شود

معاون عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه در همه موارد شرایط پیچیده شده است، ادامه داد: مدیریت باید متناسب با پیچیده شدن شرایط پیچیده و علمی تر شود.

عراقی با بیان اینکه همیشه باید آماده اقدامات خوب و مناسب باشیم، عنوان کرد: استان همدان آمادگی مقابله با شرایط سخت را دارد.

وی در ادامه به اقدامات و خدمات رسانی به زائران کربلای معلی  نیز اشاره کرد و گفت: استان همدان آماده پذیرایی از زائرین سید شهدا را دارد و به خوبی از آن ها پذیرایی خواهد کرد.

مدیر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار نیزبا بیان اینکه دو نیم تا سه میلیون زائر از ایران اعزام به کربلا هستند،  بیان کرد: زائران استان های بسیاری برای رفتن به کربلا از استان همدان عبور خواهند کرد.

وی با بیان اینکه یک ونیم میلیون زائر در طول ۱۰ تا ۱۵ روز برای رفتن به کربلا خارج خواهند شد، عنوان کرد:  این تعداد زائر زمان برگشت در مدت کمتری برخواهند گشت و باید اقدامات برای برگشت زائران بیشتر و بهتر باشد.

مدیر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار همدان با بیان اینکه امنیت راه ها از نکات مهم برای رفت و آمد زائران است ادامه داد: آشکار سازی علائم راهنمایی و رانندگی یکی از نکات مهمی است که باید رعایت شود.

آموزش و پرورش برای اسکان زائران باید شرایط لازم را به وجود آورد

نادری فر با بیان اینکه آموزش و پرورش برای اسکان زائران باید شرایط لازم را به وجود آورد، گفت: اورزانس و هلال احمر وظیفه امداد رسانی به مشافران را بر عهده خواهند داشت.

وی با بیان اینکه باید یک بیمارستان برای خدمات دهی به زائران در نظر گرفته شود، افزود: باید خدمات رسانی به زائران را افزایش دهیم تا مسافران سفری خوب داشته باشند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان نیز با بیان اینکه یکی از کارهای راه و شهرسازی بازگشایی راه ها در شرایط کولاک و برف است،  بیان کرد: راه همدان به علت مناسب ترین، کوتاه ترین و نزدیک ترین راه به پایتخت دارای بار ترافیکی بشتری است و این بار ترافیکی فقط مختص به همدان نیست.

۱۰ هزار تن نمک و ۱۰۰۰ تن جیوه برای پاک سازی برف جاده ها خریداری شده است

محمد رودباری با بیان اینکه ۱۰ هزار تن نمک و ۱۰۰۰ تن جیوه برای پاک سازی برف جاده ها در زمستان خریداری شده است، عنوان کرد: ۳۴ پایگاه برای خدمات رسانی آماده هستند.

وی با بیان اینکه ۲۹۲ دستگاه ماشین آلات در پایگاه های جاده ای برای خدمات رسانی مستقر هستند، ادامه داد: ۵۶۱ نفر در طرح راه داری زمستانی آماده کمک رسانی هستند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه اداره راه وشهرسازی آماده خدمات رسانی در سخت ترین شرایط است، گفت: تلاش می کنیم راه های استان برای عبور و مرور خودردها باز نگه داشته شود.

معاون امدادو نجات هلال احمر همدان نیز از اجرای طرح امدادو نجات جاده ای از ۱۶ آذر خبرداد و گفت: ۱۲ پایگاه ثابت برای این طرح در نظرگرفته شده است.

حسین اشرفی با بیان اینکه تیم های امداد و نجات در محور های برف گیر برای شرایط بوران و کولاک مستقر می شوند، بیان کرد: ماشین های کمکی هایلوکس برای نجات در راه ماندگان در نظرگرفته شده است.

وی با بیان اینکه تیم های گشت سیار برای شرایط راه بندان در نظرگرفته شده است، عنوان کرد: پایگاه های اوج،  شیرین سو، گل تپه و اسد آباد به تلفن ثریا مجهز و آماده پاسخگویی به شهروندان هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز با بیان اینکه ۱۴۷ میلی متر در استان بارندگی ثبت شده است، بیان کرد: میزان بارندگی استان در سال گذشته ۹۱ میلی متر بوده ایت.

میزان بارندگی استان نسبت به سال گذشته ۶۲ درصد افزایش داشته است

مرتضی عزالدین با بیان اینکه میزان بارندگی استان نسبت به سال گذشته ۶۲ درصد افزایش داشته است، گفت: کرخه نهاوند با ۱۴۵ میلی لیتر بارندگی بیشترین و قره چای نهاوند با ۱۰۸ میلی لیتر بارندگی کمترین میزان بارندگی را داشته اند.

وی عنوان کرد: شهروندان باید در برودت هوا دقت لازم را در مصرف آب داشته باشند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه ۵۰ درصد آب شرب استان از سد اکباتان تامین می شود،  افزود: ۹۲ درصد این سد خالی است و تنها هشت درصد آن دارای آب است و این نشان می دهد که باید در مصرف آب دقت بیشتری داشته باشیم.

عزالدین با بیان اینکه آبرسانی از سد کلان ملایر وآبرسانی از دره مرادبیگ به تصفیه خانه شهید بهشتی دو پروژه ای هستند که اعتبار ملی به آنها تخصیص داده شده است، بیان کرد: ۳۰ درصد اعتبار آبرسانی از سد ملایر دریافت شده است.

وی با بیان اینکه اعتبار تخصیص داده شده پروژه آبرسانی دره مرادبیگ یک میلیارد تومان بوده است، گفت: ۳۰۰ میلیون این مبلغ تامین شده است.

 

کد خبر 2979066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۵
      0 0
      آقایون و خانومهای مسوول فکر نمی کنید نمک وجیوه برای محیط زیست سم هست !