۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۲

به مناسبت شهادت امام رضا(ع)؛

سمنان جامه سیاه به تن کرد/ ذکر «یا رضا(ع)» زمزمه لب های شیفتگان

سمنان جامه سیاه به تن کرد/ ذکر «یا رضا(ع)» زمزمه لب های شیفتگان

شاهرود- یک‌بار دیگر در واپسین روز های ماه صفر، مردم سمنان در عزای حضرت ثامن‌الحجج (ع) جامه سیه بر تن کردند آن‌هایی که این روزها هم میزبان زوار رضوی و هم دل‌سوخته فراغ یار هستند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: آغاز هفته و در واپسین روزهای پائیز۹۴، برای شیعیان اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) و به‌خصوص شرق نشینان این مرز پرگوهر، رنگ و بوی رضایی دارد با عطری از ماتم و ندایی بر لب که می‌گوید: «السلام علیک یا علی بن موسی‌الرضا(ع)» و خوشا به سعادت آنانی که امروز چشمشان به بارگاه مقدس دوخته‌شده و از نزدیک ذکر رضا جان، بر لب دارند.

استان سمنان نیز در عزای هشتمین اختر تابناک آسمان عصمت و طهارت(ع) غرق در ماتم شده است، دسته‌ها عزاداری از شب آدینه گذشته تا پیش از ظهر شنبه در کوچه و خیابان‌های شهرهای دیار عالم پرور قومس، از میامی سرافراز و شاهرود سربلند تا دامغان کهن و سمنان استوار و مهدی‌شهر و سرخه بلندهمت و گرمسار زیبا همه و همه به یاد شهادت حضرت غریب، ضامن آهو، فخر ایرانیان جامه سیاه بر تن کردند و در رثایش، مرثیه سرودند.

سمنان میزبان زائران رضوی

مردمی متدین و خداجو که افتخار میزبانی سالانه ۲۵میلیون زائر حرم امن رضوی رادارند و خاک‌پای مجاورانش طوطیای چشمانشان است مردمی که میزبانی از زائران امام رضا(ع) را کم از خادمی در کفشداری حرم ضامن آهو نمی‌دانند و برای خدمت‌رسانی به هم‌وطنان خود از هیچ کوششی دریغ نمی وزرند و در ازای تنها یک‌چیز می‌خواهند آن‌هم دعا برای سلامتی و ظهور آن‌کس که همه‌مان در انتظارش هستیم.

امروز و در سالروز شهادت امام رضا(ع) این مردمان نیک پندار و نیک‌رفتار دیار قومس است که با برپایی ایستگاه‌های صلواتی مجاوران حرم رضوی را پذیرایی می‌کنند تا شاید به‌نوبه خود سهمی هرچند کوچک در خدمت‌رسانی به زائران امام خوبی‌ها داشته باشند.

ایستگاه‌های صلواتی چهره شهرهایمان را روزهاست تغییر داده است و هرکس هر آنچه در توان دارد از روی اخلاص آورده است و چه زیباست همکاری بین نهادهایی مانند ارتش جمهوری اسلامی ایران و لشکر۵۸تکاور همیشه قهرمان ذوالفقار، هلال‌احمر سخت‌کوش، راهداران همیشه بیدار و پلیس راهوری که همواره در اندیشه فراهم کردن سفری ایمن برای زائران و مجاوران رضوی است و چه زیباست میزبانی اوقاف و امور خیریه، سپاه پاسداران، اداره کل تبلیغات اسلامی، فرمانداران دیار خوبان و ستاد اسکان مسافران که دست در دست هم خدمت می‌کنند.

ندای یا ضامن آهو در مساجد استان سمنان طنین‌انداز است

از زیبایی‌های شهرهایمان این روزها وقتی سخن می‌گوییم نمی‌توان از ندای یا رضا(ع) پیچیده در گلدسته مساجد و راهروهای تکایا و بلندگوهای هیئات مذهبی‌مان گذشت. ندایی که شب‌های اخیر گوش‌نواز دل‌های خسته‌مان است و سراسر استان را یک‌صدا غرق در ماتم و عزای رضوی کرده است.

آئین ویژه سالروز شهادت امام رضا(ع) در سمنان به میزبانی امامزاده یحیی(ع) برادر بزرگوار ثامن الحجج(ع) و مهدیه این شهر برگزار شد و حضور پرشور عاشقان رضوی در این گردهمایی عظیم معنوی چشم‌نواز بود و چه زیبا می‌توان دید این شور و عظمت بزرگ‌مردان و شیر زنان این دیار را که خالصانه در فراق یار بر سر و سینه می‌زنند.

در شاهرود نیز آئین ویژه سالروز شهادت امام رضا(ع) به میزبانی مساجد و تکایای مختلف چون مسجد امیرالمؤمنین(ع)، حسینیه مدرسه قلعه، مسجد امام حسن(ع) و تکیه محمدآباد با شور و حالی وصف ناپذیر برگزار شد و یک‌بار دیگر حضور عاشقان عصمت و طهارت را در قاب تصویری زیبا گنجاند.

از دامغان و میامی نیز خبر می‌رسد که مردم متدین و خداجوی این شهرها نیز با حضور در مساجد و تکایا در عظمت و بزرگی ضامن آهو، سیاه‌پوش، بر سر و سینه زدند و مردم دیار سرخه و مهدی‌شهر و شهمیرزاد و گرمسار و آرادان نیز یکپارچه در سوگ یار گریستند.

کد خبر 2997707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha