۲۲ آذر ۱۳۹۴، ۲۱:۵۳

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران:

سازمان های مردم نهاد فرصتی برای توسعه مازندران ایجاد کردند

سازمان های مردم نهاد فرصتی برای توسعه مازندران ایجاد کردند

ساری - مدیرکل ورزش و جوانان مازندران بابیان اینکه دانشگاه‌های مناسبی در استان در حال فعالیت است، گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد فرصتی برای توسعه استان ایجاد کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب حسین زادگان شامگاه یکشنبه در نشست معاون حقوقی وزارت ورزش و جوانان با جامعه ورزش و جوانان استان یکی از حوزه‌های مهم دولت و تدبیر توجه ویژه به جوانان است، اظهار داشت: سازمان‌های مردم‌نهاد فرصتی برای توسعه استان ایجاد کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی بیان کرد: رسیدگی به مسائل کلان جوانان با کمک و مشارکت چند سویه وزارت ورزش شرایط خوبی ایجاد کرده است و استان مازندران در حوزه‌های مختلف تأثیرگذاری بسیاری دارد.

همچنین مدیرکل امور بانوان و خانواده استان مازندران با اشاره به اینکه بانوان مازندرانی در همه مسائل مختلف غنی است، گفت: با توجه به محدودیت‌های مالی در استان در تربیت بانوان در حوزه بانوان بسیار نقش مهمی ایفا کرده است.

مریم جمشیدی با اعلام اینکه رفع تبعیض موجب فعالیت‌های بهتر در حوزه ورزش می‌شود، اظهار داشت: در شهرهای استان توزیع امکانات ورزشی نامناسب و نامطلوب است.

وی خواستار توجه ویژه در بخش توزیع امکانات ورزشی برای بانوان استان شده است.

کد خبر 2999021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha