۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۹:۰۱

در آبان ماه امسال؛

۱۴ فروند نفتکش در پایانه میعانات گازی عسلویه بارگیری شد

۱۴ فروند نفتکش در پایانه میعانات گازی عسلویه بارگیری شد

بوشهر- رئیس پایانه میعانات گازی عسلویه از بارگیری ۱۴ فروند نفتکش در این پایانه در آبان ماه امسال خبر داد و گفت: از این طریق ۱۱ میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۲۷ بشکه میعانات گازی پارس جنوبی صادر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، ایرج قوامی اظهار داشت: در مهرماه امسال نیز ١٤ میلیون و ٧٢٥ هزار و ٤٦٩ بشکه میعانات گازی از طریق سه گوی شناور (SPM) در ساحل عسلویه بارگیری شده است.

وی گفت: هم اکنون امکان پهلوگیری و بارگیری دو کشتی به صورت همزمان در پایانه صادراتی این شرکت در عسلویه فراهم شده است، ضمن آن‌که میعانات گازی تولیدی فاز ١٢ پارس جنوبی از طریق گوی شناور مستقر در منطقه پارس ۲ (کنگان) بارگیری و صادر می‌شود.

رئیس پایانه میعانات گازی عسلویه با بیان اینکه در آبان ماه امسال حدود ۷۶۷ هزار و ۶۳۴ بشکه بوده میعانات گازی از فاز ۱۲ پارس جنوبی صادر شده است، ادامه داد: در این مدت حدود یک میلیون و ۳۴۲ هزار و ۴۸۵ بشکه  پروپان و ۴۵۴ هزار و ۴۹۰ بشکه بوتان نیز به ۶ فروند نفتکش بارگیری و تحویل شده است.

قوامی درباره تجربه عملیاتی کارکنان شرکت پایانه‌های نفتی ایران خاطر نشان کرد: تجربه بالا و آموزش های دوره ای در زمینه خدمات دریایی و فعالیت های تخصصی، سبب شده تا کارکنان این پایانه در شرایط نامساعد جوی نیز بتوانند عملیات پهلودهی و تحویل محموله های صادراتی را انجام دهند.

به گفته وی، پایانه میعانات گازی عسلویه با برخورداری از سیستم‌های نوین رایانه‌‏ای، آخرین تکنولوژی اندازه‌‏گیری حجمی میعانات گازی و سیستم های انتقال دیجیتال رایانه‏‌ای از پیشرفته‌ترین پایانه‌های نفتی کشور است.

کد مطلب 2999041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha