پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۳

نماینده ورزقان خواستار شد:

بهای گاز مصرفی در شهرستان ورزقان با نرخ ثابت محاسبه شود

بهای گاز مصرفی در شهرستان ورزقان با نرخ ثابت محاسبه شود

ورزقان - نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس گفت: از وزارت نفت درخواست کرده ایم تا نرخ گاز مصرفی مردم این شهرستان با نرخ ثابت محاسبه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، الهویردی دهقانی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از مکاتبه با وزیر نفت برای بازبینی در محاسبه بهای گاز مصرفی شهرستان ورزقان خبر داد و افزود: با توجه به اینکه این شهرستان یکی از مناطق سردسیر کشور محسوب می شود، میزان گاز مصرفی شهروندان برای گرمایش منازل بسیار بالاست و هزینه زیادی را برای شهروندان در بر دارد.

وی در ادامه خاطر نشان شد: با توجه به اینکه شهرستان ورزقان از مناطق محروم بوده و بسیاری از مردم این منطقه با مشکلات معیشتی روبرو هستند، طیف گسترده ای از آنان توان پرداخت بهای گاز مصرفی را نداشته و دچار مشکل اساسی در این زمینه هستند.

نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: در مکاتبات صورت گرفته از زنگنه وزیر نفت خواسته ایم تا مدت فصل سرما در این شهرستان را از پنج ماه به هشت ماه در نظر گرفته و از محاسبه پلکانی بهای گاز مصرفی خودداری کنند تا مردم محروم منطقه توان پرداخت قبوض گاز را داشته باشند.  

کد خبر 2999391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha