فرمانده نيروي انتظامي در حاشيه برپايي همايش سراسري فرماندهان و مديران ناجا ، در پاسخ به سئوال خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: نيروي انتظامي مسئول درمان معتادان يا ترك اعتياد آنان نيست. بلكه امر پاكسازي معابر و اماكن عمومي از وجود اين افراد را برعهده دارد و تاكنون نيز موفق بوده ايم و اگر شهروندان در نقطه اي از شهر به معتاد تزريقي و فروش مواد مخدر در ملاعام برخورد كردند ، اطلاع دهند و مطمئن باشند به طور قطع اين افراد جمع آوري مي شوند.
سردار اسماعيل احمدي مقدم اضافه كرد: الان با شرايطي كه ايجاد شده عمده اين افراد دستگير يا متواري شده اند ، لذا امنيت لازم در اماكن عمومي محقق شده است.
وي در خصوص عملكرد وزارت بهداشت در اين طرح ، گفت: بر اساس نظر كارشناسي مسئولان بهداشت و درمان ، كار بايد به نحوي انجام شود كه آسيب هاي مجدد به بار نيايد و موجب انتشار ايدز ، هپاتيت و مرگ و مير در بين معتادان نشود. لذا از اين پس محتاطانه تر عمل خواهد شد و افراد پس از جمع آوري غربال مي شوند و آن دسته هم كه شايد بي دليل دستگير شده باشند آزاد و در مقابل افراد مجرم نيز به زندان فرستاده شده و تحت درمان قرار مي گيرند.
فرمانده نيروي انتظامي در خصوص معتادان فرستاده شده به مركز درماني شفق ، اظهار داشت: امور درماني اردوگاه به وزارت بهداشت واگذار شده و نيروي انتظامي صرفا مسئوليت نگهداري و حفاظت از اين مكان را برعهده دارد.
سردار احمدي مقدم در پايان افزود: در تماسي كه وزير بهداشت با بنده داشتند از برخي كم كاري هاي صورت گرفته انتقاد كرده و خواستار تقويت خدمات درماني به اين دسته از معتادان شدم. زيرا ظرفيت نگهداري بيش از افراد موجود است ، وزير بهداشت نيز قول همكاري لازم را دادند.
بر اساس اعلام رئيس سابق مركز مبارزه با مواد مخدر ناجا طي فاز اول اجراي طرح نجات 973 معتاد پرخطر و ولگرد توسط نيروي انتظامي دستگير شدند كه از اين ميزان وزارت بهداشت به دليل نداشتن امكانات درماني لازم فقط 142 نفر آنان را به مركز درماني شفق منتقل كرد و در مقابل 350 نفر روانه زندان شده و حدود 500 نفر نيز آزاد شدند.


نظر شما