آبرودات مصلایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این طرح در راستای رعایت الزامات بهداشتی، ارتقا سطح اقتصادی خانوار و پتانسیلهای حفظ اشتغال و همچنین بهصورت تفاهم با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص امکان صدور شناسه بهداشتی برای واحدهای فرآوری و عملآوری زیتون اجراشده است .
به گفته وی این طرح برای اولین بار در کشور در استان قزوین باهدف صدور مجوز مشاغل خانگی و شناسنامه بهداشتی جهت واحدهای سنتی عملآوری زیتون پس از بهداشتی سازی واحد اجراشده است.
مصلایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود یک هزارو ۴۰۰ واحد عملآوری زیتون در سطح کارگاهی و خانگی در منطقه طارم سفلی شناساییشدهاند که امر آمادهسازی و فرآوری زیتون را جهت مصرف واحدهای صنعتی کشور و همچنین عرضه مستقیم را انجام میدهند .
وی اضافه کرد: ازآنجاییکه واحدهای مذکور ممکن است قادر به رعایت الزامات بهداشتی لازم جهت حفظ سلامت غذایی مصرفکنندگان نباشند بنابراین در این طرح برنامه ارتقای سطح بهداشتی و تجمیع این واحدها مدنظر قرارگرفته شده است .
دبیر کمیته سلامت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه به برنامه آموزشی شورای سلامت استان برای ارتقاء سطح بهداشتی محصولات کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد : در این راستا تفاهم سهجانبه با اداره کل استاندارد و سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین در خصوص زوایای مختلف کارشناسی، مشاورهای، آموزشی و اجرایی طرحهای مرتبط با تولید محصول سالم و ارگانیک، و صدور گواهیهای استاندارد و تولید محصول سالم، امضاءشده است.
مصلایی تشکیل کمیته سلامت سازمان بهمنظور منسجم کردن فعالیتهای سلامتمحور بخشهای مختلف سازمان و انجام هماهنگیهای بین بخشی با سایر دستگاههای ذیربط، فعال کردن کمیتههای تولید محصول سالم و ارگانیک، برگزاری سمینارها و دورههای آموزشی در ارتباط با موضوعات مختلف سلامت محصول در سطح مدیران، کارشناسان و بهرهبرداران بخشهای مربوطه را ازجمله برنامههای پایه این کمیته برشمرد.
نظر شما