پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۷

همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسکری؛

آیین عزاداری پیاده علما و مردم ورامین برگزار شد

آیین عزاداری پیاده علما و مردم ورامین برگزار شد

ورامین- همزمان با سالروز شهادت یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، آیین سنتی عزاداری پیاده علما و مردم شهرستان ورامین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر یکشنبه و همزمان با سالروز شهادت یادهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام حسن عسکری(ع)، آیین سنتی عزاداری پیاده علما و مردم ورامین برگزار شد.

در این مراسم، مردم متدین و انقلابی شهرستان ورامین پس از حضور در مسجد صاحب الزمان(عج) و اقامه عزا در سالروز شهادت امام عسکری(ع) به عزاداری در خیابان ها و معابر اصلی ورامین پرداختند.

در این مراسم، آیت الله سید مرتضی محمودی امام جمعه ورامین، جمعی از مسئولان، نیروهای انتظامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم مومن و متدین ورامین حضور داشتند.

عزاداران ورامین در این آیین سنتی، مسیر مسجد صاحب الزمان(عج) تا گلزار شهدای سید فتح الله را با پای پیاده طی کرده و در سوگ شهادت امام یازدهم به سر و سینه زده و اشک ماتم ریختند.

در پایان نیز جمعی از شرکت کنندگان با حضور در گلزار شهدای سید فتح الله، بار دیگر با آرمان های بلند شهدای انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

کد خبر 3004362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha