۷ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۳۹

مدیر آزمایشگاه‌های محیط زیست استان اصفهان:

افزایش تدریجی آلودگی هوا در اصفهان/هوای۵ شهرستان اصفهان ناسالم

افزایش تدریجی آلودگی هوا در اصفهان/هوای۵ شهرستان اصفهان ناسالم

اصفهان- مدیر آزمایشگاه‌های محیط زیست استان اصفهان گفت: با افزایش تدریجی آلودگی هوا در اصفهان طی دو روز اخیر، امروز شاخص آلودگی هوا به ۱۱۰ رسیده است.

بابک صادقیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز میانگین شاخص آلودگی هوا به نسبت دو روز پیش افزایش داشته به طوری که این شاخص پنجم دیماه به ۱۰۵، ششم دیماه به ۱۰۹ و امروز به ۱۱۰ رسیده است.

وی بیان داشت: بزرگراه شهید خرازی، بلوار دانشگاه و میدان احمد آباد به ترتیب بیشترین میزان آلودگی هوا را دارد.

مدیر آزمایشگاه‌های محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: امروز خمینی‌شهر، شاهین‌شهر، سجزی، مبارکه و کاشان ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.

وی با اعلام اینکه از دیروز بعدازظهر تاکنون میزان آلودگی هوا رو به افزایش است، ادامه داد: این در حالی که نجف‌آباد طی چهار روز گذشته هوای سالمی را داشته است.

رئیس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان نیز در مورد وضعیت هوا به خبرنگار مهر گفت: تحلیل نقشه‌های هواشناسی بیانگر عبور امواج تراز میانی ضعیف متناوب بر روی استان تا روز سه‌شنبه  است و روز چهارشنبه در دامنه موج نسبتاً عمیق قرار می‌گیریم.

حسن خدابخش افزود: در سطح زمین نفوذ دامنه پرفشار شمالی تضعیف و به تدریج سامانه كم‌فشار جنوبی در روز چهارشنبه استان ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی اعلام کرد: بر این اساس وضعیت صاف تا قسمتی ابری در سطح استان و مه رقیق صبحگاهی، در نواحی غرب، شمال و مركز استان پیش بینی می‌شود و در شهر اصفهان و مراكز صنعتی غبارآلودگی را نیز خواهیم داشت.

‌‌خدابخش با بيان اينكه هوای امروز صاف و غبارآلود و گاهی قسمتی ابری است، ادامه داد: در اواخر وقت به تدریج افزایش ابر و وزش باد در استان را شاهد خواهيم بود.

کد خبر 3011638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha