به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید انصاری ظهر پنجشنبه در حاشیه برگزاری اجلاس دانشگاه فرهنگیان در جمع خبرنگاران در مشهد بیان کرد: دولت با وجود بار مالی زیاد اما در همین مدت محدود سند تحول بنیادین و طرح رتبه بندی معلمان را تصویب کرد که نشان از توجه به آموزش و پرورش دارد.
وی با بیان اینکه منابع ویژهای نیز در بودجه ۹۵ برای آموزش و پرورش و از جمله پاداش معلمان دیده شده است ادامه داد: آموزش و پرورش با وجود بیش از یک میلیون کارمند و یازده میلیون دانش آموز بزرگ ترین و مهمترین دستگاه در کشوراست.
وی همچنین با اشاره به تاخیر در ارایه لایحه برنامه ششم توسعه به مجلس بیان کرد: علت تأخیر این موضوع تأیید سیاستهای اقتصاد مقاومتی بود.
حجت الاسلام انصاری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دولت نگاه ویژه ای به آموزش و پرورش دارد ادامه داد: تحول اساسی و تسهیل مشارکت خیران و تکمیل پروژههای نیمهتمام آموزشی جزو اولویت های کار دولت است.
وی با بیان اینکه هزینه کرد برای آموزش و پرورش را نباید به عنوان هزینه جاری دید افزود: هزینه در این دستگاه بزرگ دولت سرمایه گذاری برای آینده و توسعه کشور است.
انصاری همچنین با اشاره به انتخابات پیش رو نیز گفت: یکی از کلیدی ترین و مهمترین نقش ها را در انتخابات همیشه معلمان و کارمندان فرهنگی این سازمان ایفا کردند.
وی افزود: معلمان از همان ابتدای انقلاب همیشه به عنوان معتمدان واقعی مردم در هیئت های اجرایی و نظارت نقش اساسی داشتند و می توان گفت: انتخابات با معلمان و مدارس پیوند خورده است.
وی انتخابات را محل پیوند وصل مردم با نظام دانست و گفت: انتخابات موجب می شود تا نسل های گذشته و اینده و به ویژه همه ساله رای اولی ها به سرنوشت کشور گره بخورند.


نظر شما