كاظم انبار لويي عضو شوراي سردبيري روزنامه رسالت در گفتگويي با خبرنگار سياسي "مهر" گفت : ما بايد كاري كنيم كه اعتماد مردم جلب شود وبا اعتماد به مسئولين و بر اساس اينكه راي مردم در ساختار تصميم سازي و تصميم گيري موثر است قطعا در انتخابات شركت خواهند كرد .
عضو شوراي سر دبيري روزنامه رسالت افزود : متاسفانه در چند سال گذشته از مردم و راي مردم استفاده ابزاري شده است و دراين سالها برخي راي مردم را زينت حكومت خود قرار دادند.
وي تاكيد كرد : در سالهاي گذشته از اين مسئله كه جايگاه مردم پس از راي گيري چيست، نظارت آنها بر وكلاي خودشان و تصميم گيريهايشان چگونه است سخني به ميان نيامده است و وكلاي مردم در مجلس تصميماتي گرفتند كه بعضابا اصل تعهد آنها و موضوع وكالت آنها مغاير بود.
انبار لويي تصريح كرد : موضوع وكالت مردم و انتخاب شوندگان اين بود كه آنها بر اساس اسلام و بر اساس قانون اساسي تصميم گيري كنند اما متاسفانه برخي لوايح و طرحها مغاير با ارزشها ، شرع و قانون اساسي بود و اين اعتماد مردم را به منتخبين خودشان سلب كرد .
عضو شوراي سرديري روزنامه رسالت افزود : يك سال پيش انتخابات شوراها برگزار شد و نظارت شوراي نگهبان نبود و همه گروهها و همه جناحها و جريانها كانديدا داشتند . شمار زيادي از مردم در انتخابات شركت نكردند اين عدم شركت به معناي تنبيه كساني بود كه از راي مردم استفاده ابزاري كردند و اجازه ندادند كه آن اعتقاد و اراده اصلي مردم چه در قانون اساسي و چه در احكام مقدس اسلام تجلي پيدا كند ولي بايد اين نكته را بدانيم كه اراده مردم در تصميم سازي ها و تصميم گيري هاي ملي تجلي پيدامي كند.
خانه ملت در آستانه انتخابي ديگر (3)
انبارلويي : براي برگزاري انتخابات پرشور بايد اعتماد سازي كرد
كاظم انبار لويي عضو شوراي سردبير ي روزنامه رسالت گفت : با اعتماد مردم به مسئولين و منتخبين خود در مجلس مردم قاطعانه در انتخابات مجلس هفتم شركت خواهند كرد .
کد خبر 30192


نظر شما