۲۹ دی ۱۳۹۴، ۹:۵۷

ورود سامانه بارشی به استان ایلام/مه آلود بودن برخی جاده‌ها

ورود سامانه بارشی به استان ایلام/مه آلود بودن برخی جاده‌ها

ایلام-با ورود یک سامانه بارشی به استان ایلام هم اکنون شاهد بارش باران در نقاط مختلف استان ایلام هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف شیخ الملوکی مدیر کل هواشناسی استان ایلام در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: سامانه جدید بارشی از اوایل روز آینده (سه شنبه) وارد آسمان این استان شده و تا اواخر وقت نیز بر آسمان استان حاکم خواهد بود.

وی بیان داشت: سیستم بارشی نسبتا ضعیف است و در مدت استقرار سامانه، دمای هوای مناطق مختلف این استان از سه تا پنج درجه کاهش می یابد که بیشتر مناطق شمالی استان را در بر می گیرد و احتمال آبگرفتگی معابر در این سامانه بارشی اندک است.

وی عنوان کرد: از نظر میانگین حسابی مراکز شهرستان ها، میزان بارش های استان از زمان شروع بارش های سال جاری (ابتدای مهرماه) تاکنون ۵۱۶ میلی متر بوده است.

جاده ایلام - سرابله مه آلود است

رئیس پلیس راه ایلام نیز گفت: جاده ارتباطی ایلام به سرابله هم اکنون شاهد مه غلیظ صبحگاهی است و با توجه با کاهش دید رانندگان برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

سرهنگ محسن ناصری اظهار کرد: بارش باران در مناطق کوهستانی استان ایلام از شب گذشته آغاز شده و کماکان نیز ادامه دارد که این بارش در ارتفاعات به صورت برف گزارش شده است.

وی عنوان کرد: تمامی راه های ارتباطی این استان هم اکنون باز است و عوامل راهداری با پاشیدن ماسه و نمک در مسیرهایی که شاهد بارش برف هستیم در حال پاکسازی جاده و تسهیل در عبور و مرور خودروها هستند.

کد خبر 3028362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha