پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۳۸

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه خبر داد:

اعطای۲۰میلیارد تسهیلات به اماکن مسکونی سیل زده در استان کرمانشاه

اعطای۲۰میلیارد تسهیلات به اماکن مسکونی سیل زده در استان کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از اعطای ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بازسازی اماکن مسکونی آسیب دیده ناشی از سیل زدگی در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین باباجانی  در نشست خبری که شامگاه دوشنبه در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در سراسر جهان تعداد ۴۶ نوع بلایای طبیعی وجود دارد که در ایران ۳۵ مورد و استان کرمانشاه ۱۱ مورد حوادث طبیعی را شاهد بودیم.

باباجانی زلزله مورموری ایلام را از مهمترین حوادث طبیعی طی ۲ سال گذشته در کشور نام برد و گفت: استان کرمانشاه در زمینه اعزام نیرو و خدمات رسانی به آسیب دیدگان این زلزله در کشور پیشتاز عمل کرد.

وی با بیان اینکه امسال ۱۶۳ میلیارد تومان خسارت ناشی از سیل به استان کرمانشاه وارد شد، افزود: تا امروز ۲۰ میلیارد تومان در حوزه بازسازی اماکن مسکونی در قالب تسهیلات به بنیاد مسکن برای  ۴۵۰ واحد شهر و روستای آسیب دیده داده شد.

باباجانی در ادامه عنوان کرد: استان کرمانشاه امسال ۳۲ روز درگیر پدیده گرد و غبار بود که ۳۰ روز در وضعیت هشدار و ۲ روز در وضعیت اضطرار قرار داتشتیم.

وی به خشکسالی و سرما زدگی در سال جاری اشاره کرد و گفت: به دلیل سرمازدگی زودرس در بهار بسیاری از محصولات کشاورزی ما آسیب دید، امسال در بحث مبارزه با ویرویس آنفلوانزا، لمپی اسکین و... اقدامات مناسبی انجام شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در ۶ شهرستان شامل شهرستان‌های سرپل ذهاب، اسلام آباد غرب، ثلاث باباجانی، جوانرود، کرمانشاه و سنقروکلیایی شاهد خسارت ناشی از وقوع سیل بودیم.

کد خبر 3039797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha