به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رستمی در همایش رویداد جوانی استان البرز که صبح امروز دوشنبه در کرج برگزار می شد اظهار کرد: جوانان باید با درک شرایط حساس کنونی کشور موضوع انتخابات و مشارکت در رقم زدن سرنوشت کشور را جدی بگیرند و کمک کنند تا مجلسی تشکیل شود که عصاره ملت باشد.
وی افزود: ما مجلسی می خواهیم که منطق، انسانیت و اخلاق را سرلوحه کار خود بداند نه اینکه با فحاشی و بی اخلاقی و اتهام زدن موجب آسیب رسیدن به کشور شود.
انتخابات یک «برجام داخلی» است
رستمی با بیان اینکه انتخابات یک «برجام داخلی» است گفت: تمام کسانی که پای صندوق های رای می روند یک محمد جواد ظریف هستند و با هر رای خود منافع ملی را رقم می زنند بنابراین در این برهه حساس جوانان باید همپای دیگر اقشار جامعه حضوری آگاهانه در انتخابات داشته باشند.
معاون امور ساماندهی وزارت ورزش و جوانان در ادامه با تاکید بر اینکه مردم مجلسی معتدل و فهیم می خواهند، گفت: این مجلس در صورتی محقق می شود که نسل جوان با بصیرت و آگاه وارد عرصه انتخاب شود و با درک مصلحت کشور انتخاب خود را صورت دهد.
وی با بیان اینکه امام راحل و مقام معظم رهبری همواره به نقش آفرینی جوانان در اداره امور کشور تاکید داشته اند، گفت: همین نگاه بود که ما را در دوران پر فراز و نشیب این انقلاب کمک کرد و نشان داد هر جا به نسل جوان اعتماد شده است اثرات مثبتی حاصل شده است.
رستمی با اشاره به دیده شدن نقش جوانان در اقتصاد مقاومتی گفت: رهبری در سندی که ابلاغ شده به وضوح نقش جوانان را مورد اشاره قرار داده اند و خواستار مشارکت حداکثری این طیف در پیشبرد اهداف کشور شده اند.
کنسرت متزلزل کننده پایه های اخلاقی جامعه نیست
معاون وزیر ورزش و جوانان با انتقاد از کسانی که شادی و نشاط جوانان را برنمی تابند گفت: متاسفانه عده ای با تندروی با هر گونه فضای با نشاط جوانان مخالفت می کنند و برای نمونه برگزاری کنسرت های موسیقی را متزلزل کننده پایه های اخلاقی جامعه می دانند.
وی تصریح کرد: باید از این فضا فاصله بگیریم و اجازه دهیم ارزش های این انقلاب و دستاورد های فرهنگی آن در فضای آرام و بدون التهاب به نسل جوان منتقل شود.
رستمی در پایان با قدردانی از بانیان برگزاری این همایش در استان البرز گفت: مدت ها بود در چنین فضای پرشور و با نشاطی حضور پیدا نکرده بودم و خوشحالم که در ایام پرافتخار دهه فجر شاهد برگزاری جشنی باشکوه در کرج بودیم.
نظر شما