به گزارش خبرگزاري مهر ، معاون فرهنگي و جذب سازمان جوانان هلال احمر ، هدف از برگزاري اين همايش را تجليل از خدمات ارزشمند مسئولان و دست اندركاران ، دانشجويان و فارغ التحصيلان مجتمع هاي دانش آموزي عنوان و گفت: در اين همايش 100 نفر از مسئولان، معاونان و روساي شعب وقت مجتمع ها ، 5 نفر از واقفين، 10 نفر از بنيانگذاران مجتمع ها ، 100 نفر از دانشجويان برگزيده و 12 نفر از دانش آموزان برگزيده موفق شركت مي كنند.
دكتر سيد احمد نواب ، همچنين در مورد تاريخچه تاسيس اين مجتمع ها گفت: مجتمع هاي دانش آموزي امدادگر منتخب جمعيت هلال احمر با هدف حمايت و پشتيباني از فرزندان محروم و مستعد در مناطق دور افتاده روستايي كه به دلايل پراكندگي و دوري روستاها از يكديگر ، عدم وجود راه هاي ارتباطي مناسب، كمبود مراكز آموزشي خدماتي ، درماني و ... از اقشار آسيب پذير جامعه محسوب گرديده و توانايي ادامه تحصيل را نداشتند فعاليت خود را زير نظر حوزه معاونت خدمات اجتماعي سابق جمعيت از سال 1369 با پذيرش اولين گروه از اعضاي نوجوانان و مستعد روستايي در شهرستان پاوه آغاز نمود و حدود 5 سال به فعاليت خود به صورت غير رسمي ادامه داد.
وي ادامه داد: در مهر 1374 طرح مجتمع هاي دانش آموزي با تدوين آيين نامه و مقررات به تصويب هييت اجراي وقت جمعيت رسيد كه در زمان تصويب تعداد مجتمع ها به 60 واحد و در سال 1378 به 78 واحد رسيد و در همان سال به دليل تغيير نگرش حمايتي جمعيت پذيرش دانش آموزان در مجتمع ها محدود گرديد و در سيال 1384 تعداد مجتمع ها به 12 واحد رسيد.
نواب ، اوج شكوفايي و محصول مجتمع ها را در آموزش 2 هزار دانشجو و فارغ التحصيل عضو مجتمع ها در موسسات آموزش عالي و آموزش 11 هزار نفر امدادگر عنوان و گفت: همچنين در اين مدت 33 هزار نفر از دانش آموزان روستايي در مجتمع ها پذيرش شده و ادامه تحصيل داده اند.
نظر شما