به گزارش خبرنگار "مهر" در قم، آيت الله اميني امام جمعه موقت قم امروز در خطبه اول نماز جمعه طي سخناني به توطئه هاي دشمنان عليه اسلام اشاره كرد و افزود : دشمنان اسلام از شرق و غرب دست به دست همديگر عليه اسلام و مسلمانان توطئه مي كنند تا شايد بتوانند مانع از پيشرفت علمي كشورهاي اسلامي شوند.
وي افزود: دشمنان با به كارگيري پيشرفته ترين سلاحهاي اتمي، زيردريايي هاي اتمي و ديگر سلاحهاي پيشرفته و با كمكهاي مالي صهيونيست ها قصد دارند كشورهاي مسلمان نشين را تضعيف كنند.
وي به انتخابات دولت فلسطين اشاره كرد و گفت: كشورهاي غربي حتي در انتخابات فلسطين كه با اراده و اختيار مردم آنجا انجام شد مخالف هستند و با تهديدات فراوان حتي مانع از كمكهاي ديگر كشورها به فلسطين مي شوند.
اميني در ادامه شيطنت هاي دشمنان در اختلاف بين مردم عراق را به زيان مردم عراق دانست و گفت: آمريكا و همدستانش با ايجاد تفرقه بين اقوام عراق نمي گذارند دولت جديد با قانون اساسي آن شكل بگيرد و مردم عراق بايد از اين توطئه ها عبرت بگيرند تا وحدت خودشان را بيشتر كنند.
وي در بخش ديگري از سخنانش به موفقيت دانشمندان ايران در تحقيق و پژوهش و رسيدن به دانش هسته اي اشاره كردو گفت: با وجود اينكه دشمنان كارشكني هاي زيادي عليه ايران كردند اما دانشمندان ايران توانستند ايران را جزو 8 كشور رسيدن به چرخه سوخت هسته اي برسانند و بنده با تمام وجودم از اين دانشمندان تشكر مي كنم.
وي اين افتخار دانشمندان ايراني را موجب خوشحالي مردم ايران و مسلمانان جهان و شكست محكمي براي دشمنان عنوان كرد.
اميني در ادامه سخنانش خطاب به كشورهاي همسايه ايران و مسلمانان جهان گفت: ايران قصد ساختن سلاح اتمي را ندارد و نخواهد داشت و تلاش دانشمندان ايراني بايد موجب قوت نفس و اميدواري كشورهاي منطقه باشد.
وي افزود: كشورهاي غربي هيچگاه به كشورهاي مسلمان نشين كمك نخواهند كرد و كشورهاي همسايه ايران بدانند كه ايران با دستيابي به دانش هسته اي به آنها كمك خواهد كرد.
آيت الله اميني همچنين با اشاره به هفته جوانان از مسئولان و مردم خواست تا جوانان را در حل مشكلاتشان ياري كنند.
وي در بخش ديگري از سخنانش بر تاسيس آموزشگاههاي آموزش دختران و پسران در مسئله همسرداري ،خانه داري و آيين زندگي از سوي مراكز دولتي تاكيد كرد و افزود: يكي از مشكلاتي كه جوانان دارند اين است كه بدون اطلاع و آگاهي از مسائل زندگي ازدواج مي كنند و بعد از آن ، دچار مشكلات زيادي مي شوند و حتي نمي دانند چگونه با همديگر برخورد داشته باشند.
امام جمعه موقت قم بر فعاليت بيشتر مراكزي كه مسئوليت ازدواج جوانان را به عهده گرفتند يادآور شد و از اولياي جوانان خواست تا اطلاعات بيشتري از فرزندانشان به اين مراكز ارائه دهند تا جوانان در ازدواج دچار مشكل نشوند.


نظر شما