علي معلمي پور در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر، افزود: با گذشت 100 سال از انقلاب مشروطه، در 80 سال آن ، دو كتاب قانون تدوين شده، اما در 20 سال اخير ، هفت كتاب قانون نوشته شده است .
وي در ادامه اظهار داشت: هماكنون قانونگذاري در مجلس بسيار زياد است و بسياري از قوانين باهم ضدو نقيض بوده و ايجاد تداخل ميكنند.
معلمي پور در خصوص رفع اين مشكل با اعلام مصوبه كميسيون كشاورزي در روز گذشته، اظهار داشت: طرحها و ولوايح ارائه شده به مجلس، با توجه به ماهيتي كه دارند، حداكثر به سه كميسيون تخصصي ارجاع داده ميشوند.
پس از آن كميسيون يا كميسيونهاي مربوطه، طرح لايحه ارائه شده را به تصويب ميرسانند . همچنين مصوبات آنها به قانون تبديل شده و براي مدتي به صورت آزمايشي به اجرا گذاشته ميشود. پس از آن اگر مشكلي در مرحله اجرا ايجاد شود، در صحن علني مجلس رفع خواهد شد.
نايب رئيس كميسيون كشاورزي ادامه داد: بنابراين مشغلههاي صحن علني مجلس كاهش پيدا كرده و قوانين با فرصت بيشتر و به صورت تخصصيتر در كميسيونها به تصويب خواهند رسيد.
نظر شما