به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، مسئولان دانشگاه كارديف اعطاي اين وام را با هدف ارائه خدمات بهتر به افراد مبتلا به بيماري هاي پيشرفته و سخت و كمك به پزشكان براي ادامه تحقيقات خود در زمينه پزشكي در نظر گرفته اند.
اين كمك هزينه از سوي دانشكده پزشكي دانشگاه كارديف به دانشجوياني تعلق مي گيرد كه در كشورهاي مشترك المنافع در حال توسعه، زندگي يا كار مي كنند و توان تحصيل در دانشگاه هاي بريتانيا را ندارند. مبلغ اين كمك هزينه بيش از 4 هزار پوند است كه از طرف كميسيون كمك هزينه تحصيلي كشورهاي مشترك المنافع براي حمايت از دانشجوياني كه تحصيلات خود را از سپتامبر 2006 آغاز مي كنند، در نظر گرفته شده است.
اين كمك هزينه به پزشكان كمك مي كند تا از برنامه هاي آموزشي در سطح جهاني بهره مند شوند و در نهايت خدمات بهتري را به بيماران خود ارائه دهند.


نظر شما