پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۶:۵۴

آسمان اغلب استان هاي كشور فردا صاف تا كمي ابري است

آسمان اغلب استان هاي كشور فردا صاف تا كمي ابري است

سازمان هواشناسي ، آسمان اغلب استانهاي كشور را طي 24 ساعت آينده صاف تا كمي ابري پيش بيني كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، هواي استانهاي آذربايجان غربي و شرقي قسمتي ابري در اواخر وقت نيمه ابري و در برخي نقاط همراه با احتمال رگبار پراكنده پيش بيني مي شود.

آسمان استانهاي اردبيل، گيلان، مازندران و گلستان قسمتي تا نيمه ابري به تدريج از سمت اردبيل و گيلان ابري همراه با بارندگي و مه آلود خواهد بود.

بر اساس اين گزارش، هواي استانهاي كهگيلويه و بويراحمد ، چهارمحال و بختياري ، لرستان و شمال فارس صاف تا قسمتي ابري گاهي با افزايش ابر و در ارتفاعات با احتمال رگبار پراكنده پيش بيني مي شود.

هواي استانهاي يزد ، كرمان ، خراسان جنوبي و سيستان و بلوچستان صاف تا كمي ابري همراه با وزش باد و در برخي از نقاط با گرد و خاك پيش بيني مي شود.

هواي استان هرمزگان و جزاير تنب بزرگ و كوچك ، قشم ، كيش ، سيري ، لاوان و ابوموسي صاف تا قسمتي ابري همراه با غبار يا وزش باد و مه رقيق صبحگاهي خواهد بود.

بر اساس اين گزارش ، هواي تهران و سيار نقاط كشور صاف تا كمي ابري پيش بيني مي شود.

بيشينه و كمينه دماي هواي روز دوشنبه تهران به ترتيب به 38 و 25 درجه سانتي گراد مي رسد.

کد خبر 338107

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha