۷ مرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۳۱

رئيس مجلس در دومين همايش مدرسه سازان كشور:

راه خير و صلاح جامعه از آموزش و پرورش مي گذرد / در امر مقاوم سازي مدارس جدي هستيم

راه خير و صلاح جامعه از آموزش و پرورش مي گذرد / در امر مقاوم سازي مدارس جدي هستيم

هر اميد و آرزويي براي كشور از آموزش و پرورش شروع مي شود و هر تحول بايد منشاء فكري، اعتقادي و تربيتي داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، دكتر غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي صبح امروز در دومين همايش مدرسه سازان كشور حضور يافت و به ايراد سخنراني پرداخت.

حداد عادل در ابتداي سخنان خويش ضمن تسليت شهادت امام هادي (ع) و گراميداشت ياد شهيدان فلسطين و لبنان گفت: هر اميد و آرزويي براي كشور از آموزش و پرورش شروع مي شود و هر تحول بايد منشاء فكري، اعتقادي و تربيتي داشته باشد.

وي تاكيد كرد: جهان را انسانها مي سازند و انسانها را آموزش و پرورش. راه خير و صلاح جامعه از آموزش و پرورش مي گذرد  و اصولا هدف انقلاب اسلامي هم تحقق دگرگوني و تحول در جامعه بود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: كارهاي زيادي در عرصه آموزش و پرورش روي زمين مانده است. يكي از مشكلات مهم عرصه  آموزش و پرورش، مدرسه سازي است كه جزو اركان  آموزش هم مطرح مي شود.

حداد عادل خواستار توجه جدي به رشته معماري مدارس به عنوان رشته تخصصي شد.

وي با ارائه اين آمار كه در سال 60 تعداد كل دانش آموزان دوران متوسطه تنها 750 هزار نفر بود و در اين سال تنها 25 ميليون جلد كتاب درسي براي دوره ابتدايي چاپ مي شد و اين آمار در سال 72 به 90 ميليون جلد رسيد، گفت: رشد سريع جمعيت در سال هاي اول انقلاب باعث شد تا تامل كافي براي مدرسه سازي ايجاد نشود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين مسئله كه تعداد دانش آموزان در كشور روز به كاهش است، خواستار برداشتن قدمهاي بلند در راه مدرسه سازي و نگاه ملي به اين مسئله شد.

حداد عادل در بخش ديگري از سخنان خويش از استفاده چند منظوره از فضاهاي آموزشي موضوع ايمني در مدارس، انطباق و تحولات جديد، مقاوم سازي به عنوان ضرورت هاي امروز مدرسه سازي نام برد و گفت: دولت و مجلس در كار مقاوم سازي مدارس جدي هستند و طبق آخرين لايحه دولت آقاي خاتمي قرار شد چهار ميليارد دلار ظرف چهار سال از حساب ذخيره ارزي به مقاوم سازي مدارس اختصاص داده شود .

وي در پايان خواستار رعايت اصول معماري ملي و اسلامي در طراحي و ساخت مدارس شد و گفت: بي هويتي در معماري آثار مخرب فرهنگي زيادي دارد.

کد خبر 359532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha