پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۲۲:۲۷

وزیر بهداشت خواستار شد؛

تسریع در تدوین سیاست های ملی ایجاد شبکه خدمات آزمایشگاهی

تسریع در تدوین سیاست های ملی ایجاد شبکه خدمات آزمایشگاهی

وزیر بهداشت، از جامعه آزمایشگاهیان کشور خواست هرچه سریعتر نسبت به تدوین سیاست های ملی برای ایجاد شبکه خدمات آزمایشگاهی اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن هاشمی در پیامی، زاد روز حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه را به جامعه آزمایشگاهیان کشور تبریک گفت و از تلاش آنان برای تضمین و ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و خدماتشان در عرصه پیشگیری، کنترل و ایجاد نظام مراقبت از بیماری‌ها قدردانی کرد.

وی از جامعه بزرگ آزمایشگاهی کشور خواسته است با همتی بلند، همدلی و کارگروهی منسجم هر چه سریع‌تر سیاست‌های ملی برای ایجاد و مدیریت شبکه خدمات آزمایشگاهی در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش را تدوین کرده و در عرصه برنامه‌ریزی کشوری و هدایت شبکه ارائه خدمات آزمایشگاهی و نظام ارجاع، گام‌های لازم را بردارند.

متن کامل پیام وزیر بهداشت به شرح زیر است:  

سی‌ام فروردین ماه زاد روز حکیم جرجانی فرصتی ارزشمند برای قدردانی از زحمات و خدمات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان کشور است.

همکارانی که با تلاشی گسترده، ضمن تضمین و ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی، در عرصه پیشگیری، کنترل و ایجاد نظام مراقبت از بیماری‌ها، خدمتی ارزشمند به نظام سلامت کشور و هموطنان عزیزمان ارائه می‌دهند.

دسترسی مردم به خدمات آزمایشگاهی معتبر، به موقع و اقتصادی، نیازمند مدیریت یکپارچه شبکه آزمایشگاهی و ایجاد ساختاری منسجم و سازماندهی آزمایشگاه‌های کشور است که شما باید برای این مهم در صف نخست و آماده خدمت باشید.

ضرورت وجود چنین ساختاری توسط سازمان بهداشت جهانی هم مورد تأکید قرار گرفته و کشورها ملزم به تدوین سند و برنامه ملی برای مدیریت یکپارچه خدمات آزمایشگاهی در نظام سلامت خود شده‌اند.

با توجه به تمامی محدودیت‌های سازمانی، تشکیلاتی و اقتصادی، آگاهی از خواسته‌های همکارانم در حوزه‌های گوناگون خدمات آزمایشگاهی و نیازهای مادی و معنوی این بخش، امیدوارم با همتی بلند، همدلی و کار گروهی منسجم بتوانیم هر چه سریع‌تر سیاست‌های ملی برای ایجاد و مدیریت شبکه خدمات آزمایشگاهی در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش را تدوین کرده، در عرصه برنامه‌ریزی کشوری و هدایت شبکه ارائه خدمات آزمایشگاهی و نظام ارجاع، گام‌های لازم را برداریم.

همچنین از جامعه فرهیخته آزمایشگاهیان کشور انتظار می‌رود برای افزایش مهارت‌های همکاران فعالیتی مستمر داشته، ضمن ارتباط با مراکز علمی کشور و مجامع بین‌المللی نسبت به ارتقاء دانش خود اقدام نمایند.

امیدوارم امروز آغازی بر دوره‌ای نوین در ارتقاء خدمات و رفع مشکلات باشد؛ روزتان مبارک و دعای خیر مردم همیشه عمر، همراه‌تان باد.

کد خبر 3601462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha